IKSHPK: Prej 10.851 testimeve, kemi 703 qytetarë pozitiv, 19 viktima dhe 2255 persona te shëruar.

May be an image of text that says 'Ministria Shändetesise Ministarstv Zdravstva Ministry Health COVID19 BASHKE IA DALIM! E ENJTE 09.09.2021 Të vaksinuar brenda 24 orève Të vaksinuar me dozën e parè Të vaksinuar me dozën e dytë Numri total dozave të administruara 19.458 637.132 E ENJTE 338.147 எ் 975.279 09.09.2021 Numrii testimeve 10.851 Raste pozitive 703 Të sheruar 2.255 Rastet e vdekjes 19 Rastet aktive 20.652'Ministria e Shëndetësisë, sipas të dhënave nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës, informon:
Nga 10.851 testime, 703 qytetarë kanë rezultuar pozitiv me virusin COVID-19.
Gjatë 24 orëve të fundit, janë shënuar 19 raste të vdekjes.
Sot janë shëruar 2.255 qytetarë, derisa numri i përgjithshëm i të shëruarve është 131.930.
Në total numri i rasteve aktive është 20.652.
Në 24 orët e fundit janë dhënë 19.458 doza të vaksinës kundër COVID-19.
Prej fillimit të vaksinimit në të gjitha qytetet e Kosovës janë dhënë 975.279 doza të vaksinës.
Deri më sot 338.147 qytetarë janë vaksinuar me dozën e dytë.
Mbani maskat!
Respektoni distancën!
Mbani higjienën!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>