IKSHPK: Prej 10321 testimeve, kemi 920 qytetarë pozitiv, 28 viktima dhe 1698 persona te shëruar.

May be an image of text that says 'Ministria Shändetësisẽ Ministarstva Zdravstva Ministry Health COVID19 BASHKE IA DALIM! E MARTE 07.09.2021 Të vaksinuar brenda 24 orève Të vaksinuar me dozën e parè Numri totali dozave të administruara 15.869 Të vaksinuar me dozën dytë 318.099 வாம் 938.504 620.405 E MARTE 07.09.2021 Numrii testimeve 10.321 Raste pozitive 920 Të shëruar 1.698 Rastet e vdekjes 28 Rastet aktive 24.484'Ministria e Shëndetësisë, sipas të dhënave nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës, informon:
Nga 10.321 testime, 920 qytetarë kanë rezultuar pozitiv me virusin COVID-19.
Gjatë 24 orëve të fundit, janë shënuar 28 raste të vdekjes.
Sot janë shëruar 1.698 qytetarë, derisa numri i përgjithshëm i të shëruarve është 126.409.
Në total numri i rasteve aktive është 24.484.
Në 24 orët e fundit janë dhënë 15.869 doza të vaksinës kundër COVID-19.
Prej fillimit të vaksinimit në të gjitha qytetet e Kosovës janë dhënë 938.504 doza të vaksinës.
Deri më sot 318.099 qytetarë janë vaksinuar me dozën e dytë.
Mbani maskat!
Respektoni distancën!
Mbani higjienën!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>