IKSHPK: Prej 9415 testimeve, kemi 685 qytetarë pozitiv, 30 viktima dhe 1384 persona te shëruar.

May be an image of text that says 'Ministria Shändetesisẽ Ministarsty Zdravstva Ministry Ministry fHealth COVID19 BASHKE A DALIM! E PREMTE 10.09.2021 Të vaksinuar brenda 24 orève Të vaksinuar me dozën e parè Numri total dozave të administruara 20.646 Të vaksinuar me dozën dytë 347.344 எበለ 995.930 648.586 E PREMTE 10.09.2021 Numri testimeve 9.415 Raste pozitive 685 Të shëruar 1.384 Rastet e vdekjes 30 Rastet aktive 19.923'Ministria e Shëndetësisë, sipas të dhënave nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës, informon:
Nga 9.415 testime, 685 qytetarë kanë rezultuar pozitiv me virusin COVID-19.
Gjatë 24 orëve të fundit, janë shënuar 30 raste të vdekjes.
Sot janë shëruar 1.384 qytetarë, derisa numri i përgjithshëm i të shëruarve është 133.314.
Në total numri i rasteve aktive është 19.923.

Në 24 orët e fundit janë dhënë 20.646 doza të vaksinës kundër COVID-19.

Prej fillimit të vaksinimit në të gjitha qytetet e Kosovës janë dhënë 995.930 doza të vaksinës.
Deri më sot 347.344 qytetarë janë vaksinuar me dozën e dytë.
Mbani maskat!
Respektoni distancën!
Mbani higjienën!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>