Reagime pas operacionit anti-krim në Kosovë

operacioni anti krim KSNë Kosovë, organizatat që merren me luftën kundër korrupsionit dhe zhvillimet në sistemin e drejtësisë, thonë se operacioni i së mërkurës kundër krimit të organizuar ishte më shumë një shfaqje e autoriteteve të rendit.

Autoritetet e rendit, ato vendasedhe ndërkombëtare, zhvilluan dje një operacion, ndër më të mëdhenjtë në Kosovën e pasluftës, që ishte drejtuar kundër 40 personave që sipas prokurorisë janë pjesë e një grupi kriminal që drejtohet nga Azem Syla, deputet i parlamentit të Kosovës. (voa)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>