Situata në veri e qetë, persona të maskuar te Lagjja e Boshnjakëve

mitrovicaPersona të maskuar vazhdojnë të qëndrojnë te Lagjja e Boshnjakëve në Mitrovicën e Veriut, raporton gazetarja e RTK-së në terren.

 

Sipas gazetares së RTK-së, situata tani është e qetë dhe shihet prani e karabinierëve italianë.

Mbrëmë në veri, një pjesëtarë i Policisë së Kosovës është lënduar lehtë dhe janë shkaktuar dëme të konsiderueshme materiale në veturën e policisë, thuhet në njoftimin e policisë së Kosovës.

rtk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>