Stojanoviq: Tash le të vazhdohet me Asociacionin e Specialen

Branimir-StojanovicZëvendëskryeministri i Kosovës nga minoriteti serb, Branimir Stojanoviq, ka thënë se pas zgjedhjes së Hashim Thaçit President, tashmë nuk ekziston asnjë arsye që të mos procedohet tutje me ato që Prishtina është akorduar me Beogradin në Bruksel, njofton Klan Kosova.

Stojanoviq thotë se pret që Thaçi, i cili ka marrë pjesë në të gjitha proceset në Bruksel, të marrë përgjegjësi në lidhje me atë që është rënë dakord para bashkësisë ndërkombëtare.

Politikani serb ka pohuar se tani duhet të vazhdohet me formimin e Gjykatës Speciale dhe formimin e statutit të Asociacionit e Komunave me Shumicë Serbe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>