TOP SECRET ( dokumet sekret UDB)

hoxhaja cfar pregaditje ka bere UDBja e Srbise nga fillimi i faljes se gjaqeve ne Kosove e vazhdon edhe ne diten e sotme!
TOP SECRET ( dokumet sekret UDB)

Strategjija serbe karshi ekspanzionit shiptare ne regjion eshte promovimi I Islamit. I vetmi shpetim I serbise ndaj zgjimit nacionalist shqipetare eshte promovimi I islamit. Srbija ka marredhenje te mrekullushme me shtetet islamike, dhe ne kemi lidhje me njerzit me te fuqishem nga shtetet islamike qe jane te gatshem te spozorizijne ndertimin e me shume se 1000 xhamive ne Kosove dhe te paguajne paga per me shume se 10000 punetore operative ne teren te cilet ishin dikur bashkepunetore te UDB.
Faktet me te mira kur Islami ka dhene rezultate eshte Sandjaku ku sot nuk ekziston asnje gjurme e nacionalizmit shqipetare, rezultate te mira kemi arritur edhe ne disa pjese te Maqedonise.
Strategjija me e mire eshte qe zgjerimi I promovimit te Islamit te filloje nga Srbija Sandjaku drejt Mitrovices ku Srbija ka edhe interesa ekonomike, pastaj ngadal drejt Prishtines. Islami duhet te jete sa me I zeshem, permes altoparlantave me te fuqishem neper xhamija deri ne nivel shqetesuses. Me kete Perendimoret qe gjenden ne Kosove do fillojne te nderrojne mendimin per Kosoven dhe ne do kthejme serish Kosoven. Islamizimi I shqipetarve eshte I vetmi shpetim I serbise.

Origjinali ne gjuhen serbe:

top secret srbija

top secret srbija 2

(md)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>