Vdes edhe një pacient me COVID-19 në Klinikën Infektive, shkon në 20 numri i përgjithshëm

Klinika InfektiveKlinika Infektive e QKUK-së njofton se sonte në mbrëmje (25. 04. 2020) në këtë klinikë ka ndërruar jetë pacientja F.G. (1947), nga Komuna e Shtimes.

Ajo ishte e hospitalizuar në Klinikën Ifnektive prej datës 20.04.2020 dhe krahas infeksionit COVID-19 ka qenë e diagnostikuar edhe me sëmundje të tjera kronike.

Sipas njoftimit nga Klinika Infektive, kjo është vdekja e 15-të në QKUK nga Covid-19 kështu që numri shkon në 20 në nivel të vendit.

Sipas statistikës në Kosovë janë gjithsejt 703 të infektuar prej tyre 162 janë shëruar dhe fatkeqësisht sot numri arriti në 20 të vdekur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>