Vuçiq falënderon Palestinën se nuk po e njeh Kosovën

Ministri Al-MalikiPresidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, e ka falënderuar Palestinën se nuk po e njeh Kosovën.

Vuçiq këtë falënderim e ka bërë gjatë takimit që ka pasur sot me ministrin e Jashtëm të Palestinës, Riyad al-Maliki.

“Vuçiq e falënderoi Palestinën për mbështetje ndaj sovranitetit dhe integritetit territorial të Serbisë dhe qëndrimin parimor mbi mosnjohjen e pavarësisë së shpallur në mënyrë të njëanshme të të ashtuquajturës Kosovë dhe veçanërisht përmes kundërshtimit të anëtarësimit të ashtuquajturës Kosovë në organizatat ndërkombëtare. Ministri Al-Maliki ka konfirmuar se një qëndrim i tillë i autoritetit palestinez mbetet i fortë”, thuhet në njoftimin e presidencës së Serbisë.

koha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>