Zgjedhjet parlamentare 2021 – Sondazhi i RiInvest Data Analytics

Shpendarja e votes 2021

LVV – 54.1%
PDK – 14.9%
LDK – 10.3%
AAK – 6.4%
Lista serbe – 5.0%
Tjera – 4.4%
Pavendosur – 3.5%
Nisma – 1.4%

 

No photo description available.

No photo description available.

Image may contain: text that says '100.00% 90.00% Vota në bazë tẻ moshes 80.00% 70.00% 60.00% 50.00% 40.00% 00% 30.00% 20.00% 10.00% 0.00% 18-19 20-24 25-29 LDK 30-34 35-39 AAK PDK 40-44 VV 45-49 NISMA Parti tjeter 50-54 55-59 Pavendosur 60-64 65+'

No photo description available.

Image may contain: text

No photo description available.

Image may contain: text

Image may contain: text that says 'Personi më i pershtatshëm per të qenë president Kosoves 6.21% 2.98% 6.73% 57.18% Vjosa Osmani 11% Ramush Haradinaj ・7.12% Albin Kurti 2.98%- Isa Mustafa 7.12% 8.80% Vjosa Osmani Ramush Haradinaj Nuk di/refuzon Albin Kurti Asnjeri 57.18% 11.00% Tjeter Isa Mustafa'

Image may contain: text that says 'Anketë Metodologjia Mbledhja të dhënave 11 Përshkrimi Janar 2021 Margjina e gabimit Mostra In-person interviews CAPI -3% Faza 1 1100 respondentë Multistage Stratification Faza 2 PPS Stratification në regjione Faza 3 PPS Stratification në vendet urbane dhe rurale Selektimi rendomtë (Kish grid method)'

Image may contain: text

RTV Dukagjini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>