• Covid 19: Sot 162 raste të reja, 9 të vdekur dhe 5 persona të shëruar

  14 Qershor, 2020

  Diagrami 14.06Ministria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit janë realizuar 778 teste dhe janë regjistruar 162 raste të reja të covid-19 edhe atë në – Shkup 92  – Tetovë 32 – Resnje 14 – Dibër 5 – Ohër 4 – Strugë 3 – Kumanovë 3 – Gostivar 2 – Prilep 2 – Shtip 1 – Gjevgjeli 1 – Strumicë 1 – Sveti Nikollë 1 dhe Kriva Pallankë 1 .

  Gjatë 24 orëve u regjistruan 9 ...

 • Covid 19: Sot 196 raste të reja, 8 të vdekur dhe 11 persona të shëruar

  13 Qershor, 2020

  Diagrami 13.06.20Ministria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit janë realizuar 1213 teste dhe janë regjistruar 196 raste të reja të covid-19 edhe atë në – Shkup 90  – Tetovë 45 – Kumanovë 17 – Ohër 11 – Strugë 8 – Gostivar 8 – Shtip 5 – Manastir 4  – Resnje 2 – Pehçevë 2 – Sveti Nikollë 1 – Veles 1 – Kriva Pallankë 1   dhe – Prilep 1 .

  Gjatë ...

 • Covid 19: 164 raste të reja, 2 të vdekur dhe 12 persona të shëruar

  12 Qershor, 2020

  Diagrami 12.06.2020Ministria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit  janë realizuar 1045 teste dhe janë regjistruar 164 raste të reja të covid-19 edhe atë në – Shkup 85 – Kumanovë 24 – Tetovë 18 – Ohër 9 – Strugë 5 – Shtip 5 – Dibër 3  – Prilep 3 – Sveti Nikollë 2– Resnje 2  – Gostivar 2  – Gjevgjeli 1 – Kriva Pallankë 1 – Vallandovë 1– Makedonski ...

 • Covid 19: Sot 175 raste të reja, 5 të vdekur dhe 18 persona të shëruar

  11 Qershor, 2020

  DiagramamiMinistria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit  janë realizuar 971 teste dhe janë regjistruar 175 raste të reja të covid-19 edhe atë në – Shkup 131 – Kumanovë 24 – Tetovë 5 – Veles 4 – Strugë 2 – Gostivar 2 – Shtip 2 – Prilep 2 – Sveti Nikollë 2 dhe Ohër 1.

  Gjatë 24 orëve u regjistruan 5 viktima, 3 nga Shkupi 1 prej Gostivari dhe 1 prej Prilepi. Në Klinikën ...

 • Covid 19: 125 raste të reja, 7 të vdekur dhe 6 persona të shëruar

  10 Qershor, 2020

  Diagrami 10.06.20Ministria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit sipas informatave të deritashme janë realizuar 1019 teste dhe janë regjistruar 125 raste të reja të covid-19 edhe atë në – Shkup 89  – Tetovë 11 – Ohër 8 – Kumanovë 4   – Strugë 3 – Shtip 2 – Prilep 2 – Strumicë 2 – Veles 1 – Gostivar 1 – Kërçovë 1 dhe Resen 1.

  Gjatë 24 orëve u ...

 • 142 vjet nga formimi i Lidhjes së Prizrenit

  10 Qershor, 2020

  lidhja e prizrenitSot mbushen 142 vjet që kur më 10 qershor 1878 filloi organizimi dhe themelimi i Lidhjes Shqiptare të Prizrenit.

  Është kjo njëherësh një ndër Lidhjet më të organizuara politike gjithëkombëtare pas Lidhjes dhe themelimit të Kuvendit të Lezhës të marsit të vitit 1444, nën organizimin e Gjergj Kastriotit Skënderbeu dhe udhëheqësve të principatave, përkatësisht të princave ...

 • Covid 19: 87 raste të reja, 1 të vdekur dhe 5 persona të shëruar

  9 Qershor, 2020

  Diagrami covid 19Ministria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit sipas informatave të deritashme janë realizuar 987 teste dhe janë regjistruar 87 raste të reja të covid-19 edhe atë në – Shkup 41 – Shtip 16 – Kumanovë 12  – Tetovë 10 – Probishtip 4 – Ohër 2 – Gostivar 1  dhe Strugë 1.

  Gjatë 24 orëve u regjistrua 1 viktimë, në Klinikën për Kardiologji ndërroi ...

 • Covid 19: 127 raste të reja, 3 të vdekur dhe 7 persona të shëruar

  8 Qershor, 2020

  DiagramiMinistria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit sipas informatave të deritashme janë realizuar 702 teste dhe janë regjistruar 127 raste të reja të covid-19 edhe atë në – Shkup 67 – Shtip 33 – Tetovë 10  – Ohër 6 – Strugë 5 – Probishtip 2 – Koçani 2   – Kumanovë 1   dhe Dibër 1 .

  Gjatë 24 orëve u regjistruan 3 viktima, në Klinikën për Sëmundje Infektive dhe Gjendje Febrile ...

 • Covid 19: 111 raste të reja, 2 të vdekur dhe 6 persona të shëruar

  7 Qershor, 2020

  NdalesaMinistria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit sipas informatave të deritashme janë realizuar 854 teste dhe janë regjistruar 111 raste të reja të covid-19 edhe atë në – Shkup 63 – Shtip 12 – Kumanovë 11  – Koçani 9 – Tetovë 8 – Gostivar 3  – Veles 3 – Ohër 1  dhe Kriva Pallanka 1.

  Gjatë 24 orëve u regjistruan 2 viktima, në Klinikën për Sëmundje ...

 • Covid 19: 125 raste të reja, 2 të vdekur dhe 8 persona të shëruar

  6 Qershor, 2020

  NdalesaMinistria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit sipas informatave të deritashme janë realizuar 1085 testime dhe janë regjistruar 125 raste të reja të covid-19 edhe atë në – Shkup 46 – Kumanovë 19 – Shtip 17 – Tetovë 16  – Strugë 7 – Gostivar 6  – Ohër 5 – Veles 3 – Negotinë 2  – Koçani 1 – Prilep 1 – Dellçevë 1  dhe Manastir ...

Qendra Informative Shqiptare "Liria"