• Covid 19: prej 1543 testeve, sot, kemi 113 raste të reja, 6 viktima dhe 259 persona të shëruar

  6 Gusht, 2020

  riskMinistria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 1.543 testime dhe 113 raste të reja të COVID -19 janë regjistruar në:

  -Shkup 35 -Kumanovë 12-Shtip23-Manastir 7-Ohër 6-Tetovë 5
  -Gostivar 15-Koçanë 2-Demir Hisar 2-Strugë 1-Probishtip 1
  -Makedonski Brod 1-Valandovë 1-Vinicë 1-Prilep 1

  Kanë ndërruar jetë 6 pacientë, tre pacientë nga Shkupi, një pacientë nga Kumanova, një pacientë nga Struga dhe një ...

 • Maqedoni e Veriut: Gatishmëri për bisedime për qeverinë e re

  5 Gusht, 2020

  Parlamenti

  Pas konstituimit të parlamentit të ri në Maqedoninë e Veriut, mund të fillojnë bisedimet për qeverinë e re. Partitë shqiptare në Maqedoninë e Veriut konsiderohen si vendimtare në formimin e qeverisë.

  Pas konstituimit të përbërjes së re të Paramentit, në Maqedoninë e Veriut kanë filluar përpjekjet për formimin e koalicionit qeverisës. Partia me më shumë mandate të deputetëve, LSDM ka bërë të ...

 • Covid 19: prej 1507 testeve, sot, kemi 88 raste të reja, 6 viktima dhe 113 persona të shëruar

  5 Gusht, 2020

  riskMinistria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit, janë  kryer 1507 testime dhe 88 raste të reja të COVID-19 janë regjistruar në:-Shkup 23-Strugë 11-Shtip 10-Kumanovë 8 -Ohër 8-Gostivar 4 -Makedonski Brod 4 -Prilep 3 -Manastir 3 -Tetovë2 -Vinicë 2-Dibër 2-Veles 2-Sveti Nikolë 2-Kërçovë 2-Strumicë 1-Kavadari 1.

  Gjatë 24 orëve u regjistruan 6 viktima, dy pacientë nga Shkupi  (56 dhe 75), një pacientë ...

 • Epilogu i zgjedhjeve të parakohshme në ish IRJM dhe roli i Lëvizjes për Vetëvendosje

  3 Gusht, 2020

  Liderët e dy partive më të mëdha sllave në ish IRJM u takuan kokë më kokë, dhe pa përfillur fare partitë shqiptare, caktuan datën e zgjedhjeve, më 15 korrik 2020. Dhe pikërisht këto parti shqiptare qe nuk u pyetën as për datën e zgjedhjeve, u turën me plot kompetenca të pushtetit që ua mohon kushtetuta, t’u premtojnë shqiptarëve fushë me lule në shkëmbim të votave të tyre. Premtimi që ra ...

 • Covid 19: prej 689 testeve, sot, kemi 74 raste të reja, 3 viktima dhe 90 persona të shëruar

  3 Gusht, 2020

  riskMinistria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit, janë  kryer 689 testime dhe 74 raste të reja të COVID-19 janë regjistruar në:-Gostivar 22 -Shkup 14 -Shtip 13-Kumanovë 8 -Vinicë 4-Sveti Nikolë 3-Berovë 3-Kavadari 3-Kërçovë 2-Strugë 1-Kocani 1.

  Gjatë 24 orëve u regjistruan 3 viktima, një pacientë nga Shkupi , një pacientë nga Demir Hisari  dhe një pacientë nga Manastiri.

  Sot, Instituti i Shëndetit ...

 • Covid 19: prej 1419 testeve, sot, kemi 166 raste të reja, 4 viktima dhe 185 persona të shëruar

  2 Gusht, 2020

  risk
  Ministria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit, janë  kryer 1419 testime dhe 166 raste të reja të COVID-19 janë regjistruar në:-Shkup 47-Shtip 23-Kumanovë 17-Gostivar 15-Tetovë 12-Kërçovë 12-Makedonski Brod 10-Kavadari 9-Strugë 7-Ohër 3-Vinicë 2-Sveti Nikolë 2-Negotinë 2-Dibër 1-Gjevgjeli 1-Manastir 1-Strumicë 1-Demir Hisar 1.

  Gjatë 24 orëve u regjistruan 4 viktima, një pacientë nga Shkupi (77), një pacientë nga Kërçova ...

 • Covid 19: prej 1621 testeve, sot, kemi 138 raste të reja, 7 viktima dhe 144 persona të shëruar

  1 Gusht, 2020

  RMV Ministria e shendetesiseMinistria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit, janë  kryer 1.621 testime dhe 138 raste të reja të COVID -19 janë regjistruar në:- Shkup 47- Kumanovë 17- Shtip 16- Dibër 10- Gostivar 10- Makedonski Brod 6- Veles 5- Manastir 5- Koçan 5 -Kërçovë 3- Prilep 2- Tetovë 2- Vinicë 2- Ohër 2- Kavadari 1- Kriva Palankë 1- Probishtip ...

 • Covid 19: prej 1377 testeve, sot, kemi 139 raste të reja, 6 viktima dhe 534 persona të shëruar

  31 Korrik, 2020

  RMV Ministria e shendetesiseMinistria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit, janë  kryer  1377 testime dhe u regjistruan 139 raste të reja të COVID -19 në:- Shkup 36- Gostivar 16- Kërçovë 15- Tetovë 14- Kumanovë 11- Shtip 11- Strugë 8- Vinicë 6- Kavadari 5- Veles 4- Dibër 2- Manastir 2- Probishtip 2- Strumicë 1- Krushevë 1- Koçani 1- Prilep ...

 • Covid 19: prej 1325 testeve, sot, kemi 119 raste të reja, 4 viktima dhe 89 persona të shëruar

  30 Korrik, 2020

  RMV Ministria e shendetesiseMinistria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit, janë  kryer 1325 testime dhe 119 raste të reja të COVID -19 janë regjistruar në:-Shkup 35-Shtip 17-Kumanovë 15-Gostivar 8-Kërçovë 8-Manastir 8-Demir Hisar 5-Tetovë 4-Strugë 3-Veles 3-Ohër 3-Prilep 3-Kavadari 2-Kriva Palankë 1-Koçanë 1-Berovë 1-Sveti Nikole 1-Resnje 1

  Kanë ndërruar jetë 4 pacientë, tre pacientë nga Shkupi dhe një pacientë nga ...

 • Covid 19: prej 1971 testeve, sot, kemi 188 raste të reja, 5 viktima dhe 268 persona të shëruar

  29 Korrik, 2020

  RMV Ministria e shendetesiseMinistria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 1971 teste dhe 188 raste të reja të COVID -19 u regjistruan në: -Shkupi 44 -Tetovë 24 -Gostivar 23 -Strugë 21 -Kumanovë 21 -Shtip 18 -Kërçovë 10 -Ohër 6 -Manastir 5  -Kavadari 3 -Makedonski Brod 3 -Negotinë 2-Probishtip 2 -Kriva Palankë 1 -Koçanë 1  -Demir Hisar 1  ...

Qendra Informative Shqiptare "Liria"