• Maqedonia e Veriut pret me optimizëm fillimin e negociatave me BE-në

  3 Korrik, 2020

  RMV EUPas përfundimit të tekstit të kornizës negociuese me BE-në Maqedonia e Veriut është optimiste për presidencën gjermane, e cila është mbështetëse e madhe e rrugës evropiane të vendit.

  Komisioni Evropian ka prezantuar kornizën negociuese për nisjen e negociatave të anëtarësimit me Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë në BE. Me këtë kornizë caktohen udhëzimet për procesin negociator i cili nëse do të ...

 • Covid 19: 173 raste të reja, 15 të vdekur dhe 150 persona të shëruar

  2 Korrik, 2020

  diagram 2 korrikMinistria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit janë realizuar 1653 teste dhe janë regjistruar 173 raste të reja të covid-19 edhe atë në – Shkup 75 – Strugë 14 – Ohër 10 – Tetovë 9  – Kumanovë 9 – Shtip 8 – Gostivar 7 – Dibër 6 – Prilep 6 – Sveti Nikollë 6 – Koçani 4 – Veles 3 – Resnjë 3 – Kërçovë 3  – Kavadarci 3 – Gjevgjeli 2 – ...

 • Hartohet korniza e bisedimeve për anëtarësim në BE, me Tiranën dhe Shkupin

  2 Korrik, 2020

  BE FlamujtKomisioni Europian, njoftoi të mërkurën se i ka paraqitur Këshillit, projektin e kornizës së bisedimeve për anëtarësim me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut, duke përcaktuar udhëzimet dhe parimet për këto bisedime. Projekti është një përgjigje e kërkesës së vendeve anëtare e bërë në mars të këtij viti, kur Këshilli i Çështjeve të Përgjithshme mori vendimin për hapjen e bisedimeve me ...

 • Covid 19: 124 raste të reja, 4 të vdekur dhe 123 persona të shëruar

  1 Korrik, 2020

  diagrami 1 korrikMinistria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit janë realizuar 954 teste dhe janë regjistruar 120 raste të reja të covid-19 edhe atë në – Shkup 64– Tetovë 14 – Ohër 7 – Strugë 5 – Resnjë 5 – Kërçovë 5 – Kumanovë 4 – Dibër 4 – Manastir 3 – Prilep 2 – Shtip 2  – Gostivar 2 – Sveti Nikollë 2 dhe Makedonski Brod 1.

  Gjatë 24 orëve u regjistruan 4 viktima nga ...

 • Nuk hapen kufijtë me Shqipërinë, Kosovën dhe Maqedoninë e Veriut

  1 Korrik, 2020

  PolizeiKomisioni Evropian vednosi që të mos hapë kufijtë me katër vende të Ballkanit Perëndimor, ndonëse rekomandimet e mëparshme ishin pozitive. Serbia dhe Mali i Zi përfitojnë.

  Serbia dhe Mali i Zi janë dy vendet e vetme të Ballkanit Perëndimor me të cilat Bashkimi Evropian ka rekomanduar hapjen e kufijve të jashtëm me 1 korrik. Në Bruksel është hartuar një listë prej 15 ...

 • Covid 19: 126 raste të reja, 4 të vdekur dhe 48 persona të shëruar

  30 Qershor, 2020

  Diagrami 30 qershorMinistria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit janë realizuar 1140 teste dhe janë regjistruar 126 raste të reja të covid-19 edhe atë në – Shkup 66 – Tetovë 19 – Shtip 15 – Kumanovë 6 – Kavadarci 4 – Resnjë 3 – Prilep 3 – Gostivar 2  – Veles 2 – Strugë 2 – Probishtip 2 – Sveti Nikollë 1  dhe Manastir 1.

  Gjatë 24 ...

 • Covid 19: 132 raste të reja, 12 të vdekur dhe 112 persona të shëruar

  29 Qershor, 2020

  diagrami 29 qershor

  Ministria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit janë realizuar 868 teste dhe janë regjistruar 132 raste të reja të covid-19 edhe atë në – Shkup 57 – Tetovë 19 – Shtip 13 – Kumanovë 10 – Prilep 7 – Gostivar 6 – Ohër 5 – Veles 4 – Strugë 3  – Probishtip 2 – Sveti Nikollë 2  – Dibër 1 –Manastir 1  Kavadarci 1 – dhe Resnjë 1.

  Gjatë 24 orëve u regjistruan 12 ...

 • Ambasada e RF të Gjermanisë në Shkup: Zyra konsullore dhe e vizave nga data 22 qershor 2020 filloi përsëri me ofrimin e shërbimeve!

  29 Qershor, 2020

  Zyra konsullore dhe e vizave nga data 22 qershor 2020  filloi përsëri me ofrimin e shërbimeve!

  Viza
  Edhe më tej vlen rregulli i posedimit të terminit të caktuar për të parashtruar kërkesë për vizë. Të gjitha terminet e caktuara deri më 30.05.2020 u anuluan për shkak të mbylljes të repartit të vizave dhe u transferuan në listën e pritjes të termineve. Personave të regjistruar do t‘ju ricaktohet termin i ...

 • Covid 19: 176 raste të reja, 9 të vdekur dhe 80 persona të shëruar

  28 Qershor, 2020

  e diellMinistria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit janë realizuar 870 teste dhe janë regjistruar 176 raste të reja të covid-19 edhe atë në – Shkup 61– Tetovë 22 – Strugë 19 – Ohër 14 – Shtip 14 – Kumanovë 8 – Gostivar 7 – Kërçovë 6 – Resnjë 5– Veles 5 – Prilep 5 –Manastir 3  – Koçani 2 – Dibër 1 – Strumicë 1  – Probishtip 1 – Demir Hisar 1 dhe Pehçevë 1 ...

 • Covid 19: 150 raste të reja, 9 të vdekur dhe 30 persona të shëruar

  27 Qershor, 2020

  Diagrami 27 qershorMinistria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit janë realizuar 1086 teste dhe janë regjistruar 150 raste të reja të covid-19 edhe atë në – Shkup 93– Tetovë 12 – Ohër 9 – Kërçovë 8 – Kumanovë 7 – Resnjë 5 – Prilep 4 – Shtip 3 – Strugë 3 – Gostivar 3 –  Koçani 1 – Negotinë 1 dhe Manastir 1.

  Gjatë 24 orëve u regjistruan 9 viktima ...

Qendra Informative Shqiptare "Liria"