• Covid 19: 185 raste të reja, 11 të vdekur dhe 41 persona të shëruar

  20 Qershor, 2020

  Diagrami 20.06Ministria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit janë realizuar 1364 teste dhe janë regjistruar 185 raste të reja të covid-19 edhe atë në – Shkup 96 – Strugë 20 – Dibër 18 – Tetovë 14 – Resnjë 8 – Ohër 7 – Shtip 4 – Kërçovë 3 – Gostivar 2 – Kumanovë 2 – Veles 2  – Manastir 2 – Kavadarci 2 – Sveti Nikollë ...

 • Covid 19: 156 raste të reja, 6 të vdekur dhe 27 persona të shëruar

  19 Qershor, 2020

  Diagrami 19.06Ministria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit janë realizuar 1227 teste dhe janë regjistruar 156 raste të reja të covid-19 edhe atë në – Shkup 100 – Tetovë 19 – Kumanovë 11 – Veles 6 – Shtip 6 – Koçani 3  – Strugë 2 – Ohri 1  – Gostivar 1 – Dibra 1 – Prilep 1 – Manastir 1 – Kavadarci 1 – Gjevgjelia ...

 • Covid 19: Përsëri rritje, 182 raste të reja, 6 të vdekur dhe 33 persona të shëruar

  18 Qershor, 2020

  Diagram 18.06Ministria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit janë realizuar 1348 teste dhe janë regjistruar 182 raste të reja të covid-19 edhe atë në – Shkup 107 – Tetovë 23 – Kumanovë 14 – Resnje 13 – Ohri 6 – Strugë 5 – Shtip 4  – Gostivar 4 – Manastir 2– Strumicë 1 – Koçani 1 – Berovë 2  dhe Negotinë 1.

  Gjatë 24 orëve u regjistruan 6 viktima, 2 nga Shkupi, 2 nga ...

 • Maqedoni e Veriut: 7 vjet burg për ish-kryeprokuroren e posaçme, Katica Janeva

  18 Qershor, 2020

  Katica JanevaZonja Janeva u shpall fajtore dhe dënua për veprën shpërdorim i detyrës dhe të autorizimit zyrtar. Ndërkaq, Bojan Jovanovski për veprën “përfitim shpërblimi nga ndikimi jozyrtar” dhe për larje parash.

  Prokuroria publike e hapi rastin para 11 muajsh me arrestimin e Boki-13, i cili prej atëherë ndodhet në paraburgim; ndërkohë, zonja Janeva u akuzua në gusht të 2019-s dhe ...

 • Covid 19: Përsëri rritje, 193 raste të reja, 9 të vdekur dhe 46 persona të shëruar

  17 Qershor, 2020

  Diagrami 17 qershorMinistria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit janë realizuar 1391 teste dhe janë regjistruar 193 raste të reja të covid-19 edhe atë në – Shkup 140 – Tetovë 19 – Ohri 11 – Shtip 6 – Strugë 5 – Gostivar 4 – Resnje 2 – Kumanovë 2 – Veles 2 – Dibër 1  dhe Sveti Nikollë 1.

  Gjatë 24 orëve u regjistruan 9 viktima, 5 nga Shkupi, 2 nga ...

 • Covid 19: 134 raste të reja, 8 të vdekur dhe 34 persona të shëruar

  16 Qershor, 2020

  Diagrami 16 qershorMinistria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit janë realizuar 1173 teste dhe janë regjistruar 134 raste të reja të covid-19 edhe atë në – Shkup 97  – Tetovë 11 – Resnje 7 – Kumanovë 5 – Strugë 3  – Krushevë 2 – Kërçovë 2 – Manastir 1– Veles 1  – Prilep 1 – Negotinë 1 – Vallandovë 1 – Kavadarci 1 dhe Kratovë 1.

  Gjatë 24 ...

 • Zgjedhjet e parakohshme parlamentare në Maqedoninë e Veriut – më 15 korrik

  16 Qershor, 2020

  Zaev MickovskiDy drejtuesit e partive më të mëdha maqedonase, Zoran Zaev i Lidhjes Social Demokrate në pushtet dhe Hristijan Mickovski i VMRO-DPMNE-së në opozitë arritën të hënën marrëveshjen për datën e zgjedhjeve të parakohshme parlamentare. Kjo do të jetë 15 korriku, që ishte kërkesë e opozitës maqedonase dhe LSDM-ja u pajtua më në fund pas këmbënguljeve fillestare që zgjedhjet të mbaheshin ...

 • Raporti nga mbledhja e 16-të e shtabit të krizës për luftë kundër COVID19

  16 Qershor, 2020

  Risk levelsNë mbledhjen e 16-të të shtabit të krizës për luftë kundër COVID19, u raportua se deri 15.06.2020 në Tetovë dhe komunat përreth dhe janë regjistruar 17 raste të reja me COVID19, me çka numri i përgjithshëm i të diagnostikuarve është 430. Nga ky numër deri më tani janë shëruar 144 persona kurse 28 kanë ndërruar jetë, me çka numri i ...

 • Covid 19: Sot 103 raste të reja, 5 të vdekur dhe 13 persona të shëruar

  15 Qershor, 2020

  Diagram 15.06Ministria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit janë realizuar 841 teste dhe janë regjistruar 103 raste të reja të covid-19 edhe atë në – Shkup 46  – Tetovë 17 – Strugë 9 – Kumanovë 6 – Resnje 6 – Shtip 6 – Ohër 3– Veles 3  – Prilep 2  – Gostivar 1– Manastir 1 – Kavadarci 1 – Strumicë 1  dhe Sveti Nikollë 1  .

  Gjatë 24 orëve u regjistruan 5 viktima, 3 ...

 • Covid 19: Sot 162 raste të reja, 9 të vdekur dhe 5 persona të shëruar

  14 Qershor, 2020

  Diagrami 14.06Ministria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit janë realizuar 778 teste dhe janë regjistruar 162 raste të reja të covid-19 edhe atë në – Shkup 92  – Tetovë 32 – Resnje 14 – Dibër 5 – Ohër 4 – Strugë 3 – Kumanovë 3 – Gostivar 2 – Prilep 2 – Shtip 1 – Gjevgjeli 1 – Strumicë 1 – Sveti Nikollë 1 dhe Kriva Pallankë 1 .

  Gjatë 24 orëve u regjistruan 9 ...

Qendra Informative Shqiptare "Liria"