• Covid-19: 40 raste të reja, 1 të vdekur dhe 11 persona të shëruar

  21 Maj, 2020

  Ministria e ShendetesiseMinistria e Shëndetësisë njoftoi se gjatë 24 orëve të shkuara janë bërë  549 teste dhe janë regjistruar 40 raste të reja të personave të infektuar me covid-19, prej tyre 10 raste të reja në territorin e Tetovës .

  26 të infektuar janë regjistruar në territorin e Shkupit , 10 në territorin e Tetovës, 1 në Veles, 1 në ...

 • Covid-19: 19 raste të reja, 1 të vdekur dhe 16 persona të shëruar

  20 Maj, 2020

  E merkureMinistria e Shëndetësisë njoftoi se gjatë 24 orëve të shkuara janë kryer  512 testime, dhe janë konfirmuar 19 raste të reja të covid-19 në: Shkup-11, ,Kumanov-2, Prilep-1, Tetovë-1, Veles-1,Gostivar-1,Strumicë-1 dhe Vinicë-1.

  Në Klinikën për sëmundje infektive dhe gjendje febrile ndërroi jetë një pacientë nga Prilepi (41 vjeçar) i cili ka qenë në trajtim spitalor më shumë se 40 ditë.

  Instituti ...

 • Covid-19: 22 raste të reja, 2 të vdekur (1 prej Tetove) dhe 50 persona të shëruar

  19 Maj, 2020

  Ministria e shendetesiseMinistria e Shëndetësisë njoftoi se gjatë 24 orëve të shkuara janë kryer 533 testime, dhe janë konfirmuar 22 raste të reja të covid-19 në: Shkup-8, Veles-4, Tetovë-3, Shtip-2, Prilep-2, Strugë-1, Sveti Nikol- 1 dhe Gostivar-1.

  Në spitalin “8 Shtator” ndërruan jetë, një pacientë nga Shkupi (78 vjeçar) i pranuar më 7 maj dhe një pacientë nga Tetova (77 ...

 • Deklarata e Denko Maleskit, zëri i arsyes dhe ndërgjegjes intelektuale, apo tentativë për mbijetesë të identitetit të përvetësuar, sërish në kuriz të shqiptarëve!?

  19 Maj, 2020

  Para ca ditësh, Denko Maleski, i njohur si ministri i parë i jashtëm i ish IRJM pas pavarësimit nga ish Jugosllavija, aktualisht këshilltar i presidentit të ish IRJM, bëri bujë në media me deklarata dhe qëndrime të padëgjuara më parë nga donjë intelektual ose zyrtar “maqedonas”. “Maqedonasit dhe bullgarët në të kaluarën kanë qenë një komb, dhe për këtë sot me nje klik në internet gjen materiale të bollshme dhe ...

 • Covid-19: 25 raste të reja, 3 të vdekur dhe 8 persona të shëruar

  18 Maj, 2020

  Ministria e shendetesiseMinistria e Shëndetësisë njoftoi se gjatë 24 orëve të shkuara janë bërë  286 testime, dhe janë konfirmuar 25 raste të reja të covid-19 në: Shkup-16, Tetovë-4,  Ohër-2, Veles-2 dhe në Strugë-1 .

  Në Klinikën për Sëmundje Infektive dhe Gjendje Febrile, ndërroi jetë një paciente nga Kumanova (60 vjeçare) e hospitalizuar në klinik që më 27 Aprill .Në Spitalin 8 ...

 • Covid-19: 30 raste të reja, 3 të vdekur (2 prej Tetove) dhe 26 persona të shëruar

  17 Maj, 2020

  Ministria e ShendetesiseMinistria e Shëndetësisë njoftoi se gjatë 24 orëve të shkuara janë bërë  426 teste dhe janë regjistruar 30 raste të reja të personave të infektuar me covid-19 .

  11 të infektuar janë regjistruar në Shkup , 6 në Tetovë, 5 në Veles, 3 në Prilep,  2 në Kumanovë, 1 në Shtip, 1 në Manastir dhe 1 në Ohër.

  Fatkeqësisht, ...

 • Covid-19: 22 raste të reja, 1 të vdekur dhe 16 persona të shëruar

  16 Maj, 2020

  Ministria e ShendetesiseMinistria e Shëndetësisë njoftoi se gjatë 24 orëve të shkuara janë bërë  462 teste dhe janë regjistruar 22 raste të reja të personave të infektuar me covid-19 .

  9 të infektuar janë regjistruar në Shkup , 6 në Tetovë, 4 në Prilep,  1 në Veles, 1 në Kumanovë dhe 1 në Ohër.

  Një paciente e moshës 79 vjeçare nga ...

 • Covid-19: 17 raste të reja, 2 të vdekur dhe 16 persona të shëruar

  15 Maj, 2020

  covid-19Ministria e Shëndetësisë njoftoi se gjatë 24 orëve të shkuara janë bërë  460 teste dhe janë regjistruar 17 raste të reja të personave të infektuar me covid-19 .

  6 të infektuar janë regjistruar në Tetovë, 3 në Shkup , 3 në Prilep,  2 në Veles, 2 në Kumanovë dhe 1 në Manastir.

  Fatkeqësisht, sot janë regjistruar edhe 2 viktima. Një pacient ...

 • Maqedonia e Veriut e vazhdon gjendjen e jashtëzakonshme

  15 Maj, 2020

  ShkupiKëshilli i Sigurisë Kombëtare i Maqedonisë së Veriut ka vendosur vazhdimin e gjendjes së jashtëzakonshme edhe për dy javë.

  Gjendja e jashtëzakonshme në këtë vend po zgjat tani e dy muaj për shkak të pandemisë së koronavirusit dhe është dashur të skadojë më 17 maj.

  “Do të jenë të mjaftueshme për të zbatuar masat ekonomike dhe për të përfunduar ...

 • 29 raste të reja me covid-19 dhe 6 persona janë shëruar

  14 Maj, 2020

  FilipceMinistria e Shëndetësisë njoftoi se janë regjistruar 29 raste të reja të personave të infektuar me covid-19 , prej 349 testeve të realizuara edhe atë:

  9 të infektuar janë regjistruar në Shkup,  6 në Prilep, 5 në Tetovë,  2 në Strugë,  2 në Manastir, 2 në Ohër, 2 në Veles dhe 1 në Kumanovë.

  Ndërkohë, sa i përket të shëruarve gjatë 24 ...

Qendra Informative Shqiptare "Liria"