• Covid 19: prej 1841 testeve, sot, kemi 225 raste të reja, 8 viktima dhe 159 persona të shëruar

  6 Tetor, 2020
  E marteGjatë 24 orëve të fundit janë kryer 1841 teste dhe 225 raste të reja të Covid-19 janë regjistruar në:
  -Shkup 120-Kumanovë 10 -Shtip 8 -Prilep15 -Tetovë 17 -Strugë 6 -Manastir7-Ohër 4 -Gostivar 1-Gjevgjeli 3 -Strumicë 13 -Kriva Pallankë 2 -Koçani 6 -Probishtip 2-Berovë 3 -Vinicë 1 -Sveti ...
 • Covid 19: prej 539 testeve, sot, kemi 83 raste të reja, 4 viktima dhe 146 persona të shëruar

  5 Tetor, 2020
  E heneGjatë 24 orëve të fundit janë kryer 539 teste dhe 83 raste të reja të Covid-19 janë regjistruar në:
  -Shkup 34 -Kumanovë 3 -Shtip 6 -Tetovë 5 -Strugë 3 -Veles 3 -Ohër 1 -Gjevgjeli 1 -Strumicë 5 -Kriva Pallankë 1 -Radovish 1 -Koçani 9 -Berovë ...
 • Komisioni për Sëmundjet Infektive: kufijtë me Serbinë, Malin e Zi, Kosovën dhe Shqipërinë të hapen pa testin PCR

  5 Tetor, 2020

  RMV - Ministria e shendetesiseSipas Ministrisë së Shëndetësisë, Komisioni për Sëmundjet Infektive këtë mëngjes miratoi një projektvendim dhe i rekomandoi qeverisë që  kufijtë me Serbinë, Malin e Zi, Kosovën dhe Shqipërinë të hapen  pa testin e PCR.

  Sipas analizës, për momentin nuk ka asnjë indikacion, gjegjësisht nuk ka një numër të lartë të rasteve të importuara ...

 • Covid 19: prej 1350 testeve, sot, kemi 191 raste të reja, 3 viktima dhe 77 persona të shëruar

  4 Tetor, 2020
  e diellGjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 1350 teste dhe 191 raste të reja të Covid-19 janë regjistruar në:
  -Shkup 96-Kumanovë 4-Shtip 5-Prilep 13-Tetovë 15- Veles 1-Manastir 3-Kavadarci 1 – Gostivar 4 -Gjevgjeli 4 -Strumicë 5– Kriva Pallankë 2  –Radovish 2 – Koçani 15– Pehçevë1- Berovë 4 – Valandovë 2 ...
 • Covid 19: prej 1831 testeve, sot, kemi 243 raste të reja, 4 viktima dhe 100 persona të shëruar

  3 Tetor, 2020
  riskGjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 1831 teste dhe 243 raste të reja të Covid-19 janë regjistruar në:
  -Shkup 98-Kumanovë 11 -Shtip 7 -Prilep 12 -Tetovë 2-Struga 9 -Veles 3 -Manastir 5 -Ohër 4 -Kavadarci 4 – Gostivar 5 -Gjevgjeli 5 -Strumicë 21– Kriva Pallankë 2  –Radovish 9 – Koçani 11– Probishtip 1 – Demir Hisar 1 ...
 • Covid 19: prej 1694 testeve, sot, kemi 225 raste të reja, 6 viktima dhe 96 persona të shëruar

  2 Tetor, 2020
  masat kunder covidGjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 1694 teste dhe 225 raste të reja të Covid-19 janë regjistruar në:
  -Shkup 96 -Kumanovë 8 -Shtip 7 -Prilep 8 -Tetovë 15 -Struga 3 -Veles 5 -Manastir 8 -Ohër 2 -Kavadarci 6 – Gostivar 2 -Gjevgjeli 1 -Strumicë 11– Kriva Pallankë 7  –Radovish 1 – Koçani 17 – Pehçevë ...
 • Maqedoni e Veriut: Viti i ri shkollor në kohë pandemie

  1 Tetor, 2020

  Mila CarvoskaViti i ri shkollor 2020/21 nisi në Maqedoninë e Veriut me një muaj vonesë për shkak të gjendjes së krijuar me COVID-19.

  Ministrja e Arsimit Milla Carvoska thotë se ky vit do të jetë përplot me sfida prandaj kërkoi mbështetjen e nxënësve dhe të punonjësve të arsimit. Carovska ka thënë se mësimi me pranni fizike do t’u lejohet 600 ...

 • Covid 19: prej 1350 testeve, sot, kemi 162 raste të reja, 4 viktima dhe 109 persona të shëruar

  1 Tetor, 2020
  riskGjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 1350 teste dhe 162 raste të reja të Covid-19 janë regjistruar në:
  -Shkup 75-Kumanovë 14-Dibër 1 -Shtip 5 -Prilep 5 -Tetovë 13 -Struga 1 -Veles 2 -Manastir 5 -Ohër 2 -Kavadarci 2 – Gjevgjeli 3 -Strumicë 10 – Kriva Pallankë 3  –Radovish 4 – Koçani 12 – Probishtip 1  -Valandovë 1 – Vinicë 2 – Sveti ...
 • Covid 19: prej 1697 testeve, sot, kemi 194 raste të reja, 2 viktima dhe 158 persona të shëruar

  30 Shtator, 2020
  masat kunder covidGjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 1697 teste dhe 194 raste të reja të Covid-19 janë regjistruar në:
  -Shkup 77-Kumanovë 9-Dibër 3 -Shtip 5 -Prilep 11 -Tetovë 16 -Struga 3 -Veles 5 -Manastir 6 -Ohër 2 -Kavadarci 3 -Gostivar 5 – Gjevgjeli 1 -Strumicë 9 – Kriva Pallankë 3  –Radovish 6 – Koçani ...
 • LIRIA DHE QYTETËRIMI

  29 Shtator, 2020

  “LIRIA ËSHTË PRODUKT I NJË QYTETËRIMI TË PJEKUR”

  QYTETËRIM m.

  1. Veprimi sipas kuptimeve të foljeve QYTETËROJ, QYTETËROHEM. Në rrugën e qytetërimit.
   2. Tërësia e arritjeve në fushën e kulturës materiale e shpirtërore dhe në zhvillimin shoqëror, që karakterizojnë një formacion ekonomiko-shoqëror ose një popull a vend të caktuar; shkallë e lartë e këtij zhvillimi. Qytetërimet e lashta. Qytetërimi shqiptar. Lindja (shuarja, zhdukja) e një qytetërimi.
   3. ek. Periudha e tretë e ...

Qendra Informative Shqiptare "Liria"