• Covid 19: 125 raste të reja, 7 të vdekur dhe 6 persona të shëruar

  10 Qershor, 2020

  Diagrami 10.06.20Ministria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit sipas informatave të deritashme janë realizuar 1019 teste dhe janë regjistruar 125 raste të reja të covid-19 edhe atë në – Shkup 89  – Tetovë 11 – Ohër 8 – Kumanovë 4   – Strugë 3 – Shtip 2 – Prilep 2 – Strumicë 2 – Veles 1 – Gostivar 1 – Kërçovë 1 dhe Resen 1.

  Gjatë 24 orëve u ...

 • 142 vjet nga formimi i Lidhjes së Prizrenit

  10 Qershor, 2020

  lidhja e prizrenitSot mbushen 142 vjet që kur më 10 qershor 1878 filloi organizimi dhe themelimi i Lidhjes Shqiptare të Prizrenit.

  Është kjo njëherësh një ndër Lidhjet më të organizuara politike gjithëkombëtare pas Lidhjes dhe themelimit të Kuvendit të Lezhës të marsit të vitit 1444, nën organizimin e Gjergj Kastriotit Skënderbeu dhe udhëheqësve të principatave, përkatësisht të princave ...

 • Covid 19: 87 raste të reja, 1 të vdekur dhe 5 persona të shëruar

  9 Qershor, 2020

  Diagrami covid 19Ministria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit sipas informatave të deritashme janë realizuar 987 teste dhe janë regjistruar 87 raste të reja të covid-19 edhe atë në – Shkup 41 – Shtip 16 – Kumanovë 12  – Tetovë 10 – Probishtip 4 – Ohër 2 – Gostivar 1  dhe Strugë 1.

  Gjatë 24 orëve u regjistrua 1 viktimë, në Klinikën për Kardiologji ndërroi ...

 • Covid 19: 127 raste të reja, 3 të vdekur dhe 7 persona të shëruar

  8 Qershor, 2020

  DiagramiMinistria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit sipas informatave të deritashme janë realizuar 702 teste dhe janë regjistruar 127 raste të reja të covid-19 edhe atë në – Shkup 67 – Shtip 33 – Tetovë 10  – Ohër 6 – Strugë 5 – Probishtip 2 – Koçani 2   – Kumanovë 1   dhe Dibër 1 .

  Gjatë 24 orëve u regjistruan 3 viktima, në Klinikën për Sëmundje Infektive dhe Gjendje Febrile ...

 • Covid 19: 111 raste të reja, 2 të vdekur dhe 6 persona të shëruar

  7 Qershor, 2020

  NdalesaMinistria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit sipas informatave të deritashme janë realizuar 854 teste dhe janë regjistruar 111 raste të reja të covid-19 edhe atë në – Shkup 63 – Shtip 12 – Kumanovë 11  – Koçani 9 – Tetovë 8 – Gostivar 3  – Veles 3 – Ohër 1  dhe Kriva Pallanka 1.

  Gjatë 24 orëve u regjistruan 2 viktima, në Klinikën për Sëmundje ...

 • Covid 19: 125 raste të reja, 2 të vdekur dhe 8 persona të shëruar

  6 Qershor, 2020

  NdalesaMinistria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit sipas informatave të deritashme janë realizuar 1085 testime dhe janë regjistruar 125 raste të reja të covid-19 edhe atë në – Shkup 46 – Kumanovë 19 – Shtip 17 – Tetovë 16  – Strugë 7 – Gostivar 6  – Ohër 5 – Veles 3 – Negotinë 2  – Koçani 1 – Prilep 1 – Dellçevë 1  dhe Manastir ...

 • Covid 19: 180 raste të reja, 2 të vdekur dhe 11 persona të shëruar

  5 Qershor, 2020

  NdalesaMinistria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit janë realizuar 1272 testime dhe janë regjistruar 180 raste të reja të covid-19 edhe atë në – Shkup 109 – Kumanovë 26– Shtip 15 – Tetovë 12 – Gostivar 8 – Gjevgjeli 2 – Strugë 1 – Dibër 1 – Ohër 1 – Sveti Nikollë 1 – Veles 1 – Vallandovë 1 – Negotinë ...

 • Covid 19: 120 raste të reja, 2 të vdekur dhe 16 persona të shëruar

  4 Qershor, 2020

  NdalesaMinistria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit janë realizuar 953 testime dhe janë regjistruar 120 raste të reja të covid-19 edhe atë në – Shkup 67 – Kumanovë 19 – Shtip 16 – Tetovë 9 – Prilep 4 – Veles 2 – Gostivar 1 – Negotino 1 dhe Strumicë 1

  Gjatë 24 orëve u regjistruan 2 viktima, në Klinikën për Sëmundje ...

 • Rikthehet ndalimi i lëvizjes për qytetarët por jo vetëm në komunat e Shkupit, komunat e Kumanovës, Lipkovës, Shtipit, Tetovës si dhe Bogovinës, Bërvenicës, Tearcës, Zhelinës dhe Jegunovcës

  3 Qershor, 2020

  NdalesaPas seancës së 60-të të mbajtur sot, Qeveria e Republikës së Maqedonisë Veriore, në përputhje me rekomandimet e Komisionit për Sëmundje Infektive, vendosi që të ndalojë lëvizjen për të gjithë qytetarët në Shkup (të gjitha komunat e Shkupit), Kumanovë, Lipkovë, Shtip, Tetovë si dhe Bogovinë, Bërvenicë, Tearcë, Zhelinë dhe Jegunovcë edhe atë prej ditës së Enjte (04.06.2020) prej orës 21:00 deri të hënën ...

 • Covid 19: 101 raste të reja, 4 të vdekur dhe 10 persona të shëruar

  3 Qershor, 2020

  Ministria e ShendetesiseMinistria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit janë realizuar 974 testime dhe janë regjistruar 101 raste të reja të covid-19 edhe atë në – Shkup 59 – Kumanovë 12 – Shtip 7- Strugë 6 – Tetovë 5 – Gostivar 3 – Koçanë 3 – Probishtip 2 – Kavadar 1 – Prilep 1 – Veles 1 dhe Ohër ...

Qendra Informative Shqiptare "Liria"