• Covid 19: 120 raste të reja, 2 të vdekur dhe 16 persona të shëruar

  4 Qershor, 2020

  NdalesaMinistria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit janë realizuar 953 testime dhe janë regjistruar 120 raste të reja të covid-19 edhe atë në – Shkup 67 – Kumanovë 19 – Shtip 16 – Tetovë 9 – Prilep 4 – Veles 2 – Gostivar 1 – Negotino 1 dhe Strumicë 1

  Gjatë 24 orëve u regjistruan 2 viktima, në Klinikën për Sëmundje ...

 • Rikthehet ndalimi i lëvizjes për qytetarët por jo vetëm në komunat e Shkupit, komunat e Kumanovës, Lipkovës, Shtipit, Tetovës si dhe Bogovinës, Bërvenicës, Tearcës, Zhelinës dhe Jegunovcës

  3 Qershor, 2020

  NdalesaPas seancës së 60-të të mbajtur sot, Qeveria e Republikës së Maqedonisë Veriore, në përputhje me rekomandimet e Komisionit për Sëmundje Infektive, vendosi që të ndalojë lëvizjen për të gjithë qytetarët në Shkup (të gjitha komunat e Shkupit), Kumanovë, Lipkovë, Shtip, Tetovë si dhe Bogovinë, Bërvenicë, Tearcë, Zhelinë dhe Jegunovcë edhe atë prej ditës së Enjte (04.06.2020) prej orës 21:00 deri të hënën ...

 • Covid 19: 101 raste të reja, 4 të vdekur dhe 10 persona të shëruar

  3 Qershor, 2020

  Ministria e ShendetesiseMinistria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit janë realizuar 974 testime dhe janë regjistruar 101 raste të reja të covid-19 edhe atë në – Shkup 59 – Kumanovë 12 – Shtip 7- Strugë 6 – Tetovë 5 – Gostivar 3 – Koçanë 3 – Probishtip 2 – Kavadar 1 – Prilep 1 – Veles 1 dhe Ohër ...

 • Covid 19: 76 raste të reja, 1 të vdekur dhe 26 persona të shëruar

  2 Qershor, 2020
  Ministria e ShendetesiseMinistria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit janë realizuar 885 testime dhe janë regjistruar 76 raste të reja të covid-19 edhe atë në – Shkup 52 – Tetovë 14 – Kumanovë 2 – Veles 2 – Gostivar 2 – Shtip 1 – Koçanë 1 – Probishtip 1 dhe Kratovë 1.
 • Covid 19: sot 89 raste të reja, 7 të vdekur dhe 17 persona të shëruar

  1 Qershor, 2020

  Ministria e ShendetesiseMinistria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit janë realizuar 727 teste dhe kemi të regjistruar 89 raste të reja të covid-19 edhe atë në Shkup 35, në Shtip 27, në Kumanovë 12, në Tetovë 7, në Koçani 4 , në Gostivar 1, në Prilep 1, Strumicë 1  dhe në Sveti Nikolle 1.

  Gjatë 24 orëve u regjistruan 7 ...

 • Rritet numri me covid 19: sot 62 raste të reja, 2 të vdekur dhe 17 persona të shëruar

  31 Maj, 2020

  Ministria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit janë realizuar 771 teste dhe kemi të regjistruar 62 raste të reja të covid-19 edhe atë në Shkup 24, në Shtip 14, në Tetovë 12, në Strugë 4 , në Gostivar 3, në Kumanovë 2,  në Veles 1, Valandovë 1  dhe në Koçani 1.

  Gjatë 24 orëve u regjistruan 2 viktima, prej tyre një pacient ndërroi jetë nga Struga (60 vjeç) i ...

 • Covid 19: 35 raste të reja, 5 të vdekur dhe 19 persona të shëruar

  30 Maj, 2020

  Ministria e ShendetesiseMinistria e Shëndetësisë informon se në gjatë 24 orëve të fundit janë realizuar 1120 teste dhe janë regjistruar 35 raste të reja të covid-19 edhe atë në Shkup 22, në Tetovë 6, në Kumanovë 4, në Shtip 1, në Strugë 1 dhe në Gostivar 1.

  Gjatë 24 orëve u regjistruan 5 viktima, prej tyre në klinikën për sëmundje infektive ...

 • Covid 19: 52 raste të reja, 4 të vdekur dhe 30 persona të shëruar

  29 Maj, 2020

  Ministria e ShendetesiseMinistria e Shëndetësisë informon se në gjatë 24 orëve të fundit janë kryer 661 testime dhe janë regjistruar 52 raste të reja të COVID-19 edhe atë: – Shkup 26 – Tetovë 9 – Shtip 7 – Kumanovë 6 – Strugë 2 – Veles 1 dhe Koçani 1.

  Fatkeqësisht u regjistruan edhe 4 viktima, prej tyre në Klinikën për Sëmundje ...

 • Covid 19: 38 raste të reja, 3 të vdekur dhe 16 persona të shëruar

  28 Maj, 2020

  e enjteMinistria e Shëndetësisë informon se në gjatë 24 orëve të fundit janë kryer 560 testime dhe janë regjistruar 38 raste të reja të COVID-19 edhe atë: – Shkup 24 – Kumanovë 4 – Shtip 4 – Tetovë 3 – Negotinë 2 – Manastir 1.

  Fatkeqësisht u regjistruan edhe 3 të vdekur prej tyre, në Klinikën për Sëmundje Infektive dhe Gjendjes ...

 • Covid 19: 25 raste të reja, 3 të vdekur dhe 17 persona të shëruar

  27 Maj, 2020

  E merkureMinistria e Shëndetësisë informon se në gjatë 24 orët e fundit janë realizuar 622 testime dhe janë regjistruar 25 raste të reja të covid-19 edhe atë në Shkup 14 raste të reja, në Shtip 4, në Tetovë 2, në Kumanovë 2, në Prilep 1, në Strugë 1 dhe në Veles 1.

  Fatkeqësisht u regjistruan edhe 3 të vdekur prej ...

Qendra Informative Shqiptare "Liria"