• Covid 19: prej 1721 testeve, sot, kemi 163 raste të reja, 7 viktima dhe 132 persona të shëruar

  16 Shtator, 2020
  e MERKUREGjatë 24 orëve të fundit janë kryer 1721 teste dhe 163 raste të reja të Covid-19 u regjistruan në:
  - Shkup 33- Strumicë 18-  Kumanovë 17- Tetovë 13 – Koçani 11- Gostivar 8- Dellçevë 7- Prilep 7- Veles 6- Shtip 5- Kavadarci 5- Manastir 4- ...
 • Covid 19: prej 1404 testeve, sot, kemi 98 raste të reja, 9 viktima dhe 104 persona të shëruar

  15 Shtator, 2020
  e marteGjatë 24 orëve të fundit janë kryer 1.404 teste dhe 98 raste të reja të Covid-19 janë regjistruar në:
  -Shkup 50-Strumicë 9-Tetovë 7-Kumanovë 6-Prilep 5-Manastir 4-Shtip 4-Strugë 3-Ohër 2-Delçevë 2-Veles 1-Gostivar 1-Kriva Palankë 1-Koçanë1-Berovë 1-Kërçovë 1
  Kanë ndërruar ...
 • Covid 19: prej 464 testeve, sot, kemi 37 raste të reja, 4 viktima dhe 131 persona të shëruar

  14 Shtator, 2020
  E heneGjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 464 teste dhe 37 raste të reja të Covid-19 janë regjistruar në:- Shkup 20- Tetovë 3- Kumanovë 3- Strugë 2- Ohër 2- Gostivar 2- Koçanë 2- Shtip 1- Veles 1- Kriva Palankë 1.
  Covid 19: prej 1253 testeve, sot, kemi 98 raste të reja, 2 viktima dhe 56 persona të shëruar 13 Shtator, 2020
  RMV Ministria e shendetesiseGjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 1253 teste dhe 98 raste të reja të COVID -19 janë regjistruar në:-Shkup 17-Kumanovë 13-Prilep 11-Tetovë 10-Gostivar 7-Gjevgjeli 7-Strugë 5-Kavadar 4-Ohër 3-Koçanë 3-Strumicë 2-Kriva Palankë 2-Vinicë 2-Delçevë 2-Sveti Nikolë 2-Resnje 2-Veles 2-Manastir 1-Probishtip 1-Makedonski Brod1-Berovë 1
 • Covid 19: prej 997 testeve, sot, kemi 92 raste të reja, 3 viktima dhe 86 persona të shëruar

  6 Shtator, 2020
  RMV - Ministria e shendetesiseGjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 997 teste dhe 92 raste të reja të Covid-19 janë regjistruar në: -Shkup 17-Delçevë 13-Tetovë 7- Kumanovë 6-Shtip 6-Gostivar 5-Kërçovë 5-Sveti Nikolë 4-Strugë 3-Manastir 3-Koçanë 3-Pehçevë 3-Gjevgjeli 3-Strumicë 2-Makedonski Brod 2-Veles 2-Ohër 2-Prilep 2-Kavadar 1-Kriva Palankë 1-Berovë 1-Negotinë 1.
  Covid 19: prej 1574 testeve, sot, kemi 127 raste të reja, 5 viktima dhe 95 persona të shëruar 5 Shtator, 2020
  RMV Ministria e shendetesiseSipas Ministrisë së Shëndetësisë gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 1574 teste, dhe 127 raste të reja të kovid-19 janë regjistruar në:
  -Shkup 43-Kumanovë 1-Gostivar 101-Prilep 8 -Delçevë 7-Strugë 5 -Kriva Palankë 5 -Strumicë 5 -Shtip 4-Tetovë 4-Ohër 4 – Berovë 3 -Gjevgjeli 3 -Pehçevë ...
 • Covid 19: prej 1486 testeve, sot, kemi 109 raste të reja, 3 viktima dhe 89 persona të shëruar

  4 Shtator, 2020
  riskSipas Ministrisë së Shëndetësisë gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 1486 teste, dhe 109 raste të reja të kovid-19 janë regjistruar në:
  -Shkup 40-Prilep 12-Kumanovë 10-Ohër 7-Tetovë 6-Manastir 6
  -Strugë 4-Kërçovë 4-Shtip 3-Kavadar 3-Gostivar 2-Vinicë 2-Strumicë 2-Kriva Palankë 2-Probishtip 1-Pehçevë 1-Delçevë 1
  -Sveti Nikolë 1-Resnje ...
 • Covid 19: prej 1756 testeve, sot, kemi 166 raste të reja dhe 224 persona të shëruar

  3 Shtator, 2020
  E EnjteSipas Ministrisë së Shëndetësisë gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 1756 teste dhe 166 raste të reja të Covid-19 janë regjistruar në:-Shkup 46-Kumanovë 17-Shtip 13-Prilep 12-Delçevë 12-Tetovë 11-Koçani 7-Pehçevë 6-Strugë 4-Manastir 4-Berovë 4-Vinicë 3-Sveti Nikollë 3-Dibër 3-Veles 3-Strumicë 3-Ohër 2-Kavadarci 2-Gjevgjeli 2-Kriva Pallankë 2-Radovish 2-Makedonski Brod 2-Kratovë 2-Probishtip 1.
  Maqedonia e V.: Jo të gjitha shkollat hapin dyert për nxënës më 1 tetor 3 Shtator, 2020

  ilustrimNë Maqedoninë e Veriut dyert e shkollave për nxënësit do të hapen vetëm në ato shkolla ku ka kushte për zbatimin e protokolleve për mbrojtje nga koronavirusi i ri.

  Në kuadër të masave të reja përfshihet mbajtja e detyrueshme e maskave, organizimi i mësimit me maksimum 20 nxënës në klasë, sigurimi i distancës fizike dhe dezinfektimi i vazhdueshëm e klasave.

  Ministrja ...

 • Covid 19: prej 1772 testeve, sot, kemi 145 raste të reja, 2 viktima dhe 216 persona të shëruar

  2 Shtator, 2020
  Ndalo covid 19Sipas Ministrisë së Shëndetësisë gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 1772 teste dhe 145 raste të reja të Covid-19 janë regjistruar në: – Shkup 32 – Kumanovë 15 – Gostivar 12 – Tetovë 9 – Delcevë 8 – Shtip 8 – Prilep 8 – Kërçovë 6 – Dibër 5 – Strumica 5 – Pehçevë 5 ...

Qendra Informative Shqiptare "Liria"