• Covid 19: 120 raste të reja, 5 të vdekur dhe 125 persona të shëruar

  7 Korrik, 2020

  diagrami 7 korrikMinistria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit janë realizuar 1367 teste dhe janë regjistruar 120 raste të reja të covid-19 edhe atë në – Shkup 63 – Tetovë 14 – Gostivar 12 – Dibër 6 – Strugë 6 – Shtip 4  – Kumanovë 4  –  Ohër 4 – Prilep 2 – Veles 2 – Sveti Nikollë 1 – Kërçovë 1  dhe Manastir 1.

  Gjatë 24 orëve u regjistruan 5 viktima ...

 • Covid 19: 78 raste të reja, 5 të vdekur dhe 172 persona të shëruar

  6 Korrik, 2020

  diagrami 6 korrikMinistria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit janë realizuar 894 teste dhe janë regjistruar 78 raste të reja të covid-19 edhe atë në – Shkup 26 – Shtip 17 – Tetovë 9 – Sveti Nikollë 5 – Gostivar 5 – Kumanovë 4 – Strugë 3 – Probishtip 3 – Dibër 1 – Manastir 1 – Koçani 1 – Kriva Pallanlë 1 – Vinicë 1 dhe  Ohër 1.

  Gjatë 24 ...

 • Covid 19: 115 raste të reja, 7 të vdekur dhe 40 persona të shëruar

  5 Korrik, 2020

  diagrami 5 korrikMinistria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit janë realizuar 1032 teste dhe janë regjistruar 115 raste të reja të covid-19 edhe atë në – Shkup 53 – Strugë 13 – Ohër 8 – Tetovë 8 – Dibër 6 – Prilep 6 – Gostivar 5 – Kumanovë 4 – Kërçovë 4  – Shtip 3 – Resnjë 2 – Sveti Nikollë 1  – Veles 1 dhe Probishtip 1 .

  Gjatë 24 orëve ...

 • Covid 19: 147 raste të reja, 6 të vdekur dhe 111 persona të shëruar

  4 Korrik, 2020

  diagram 4 korrikMinistria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit janë realizuar 1296 teste dhe janë regjistruar 147 raste të reja të covid-19 edhe atë në – Shkup 64– Tetovë 16 – Gostivar 9 – Kumanovë 8 – Strugë 7 – Sveti Nikollë 7 – Shtip 6 – Veles 5 – Ohër 5 – Manastir 4 – Kërçovë 4 – Resnjë 4 – Prilep 3  – Strumicë 1 – Koçani ...

 • Covid 19: 165 raste të reja, 7 të vdekur dhe 128 persona të shëruar

  3 Korrik, 2020

  diagram 3 korrikMinistria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit janë realizuar 1454 teste dhe janë regjistruar 165 raste të reja të covid-19 edhe atë në – Shkup 71 – Tetovë 20 – Kumanovë 15 – Gostivar 14 – Shtip 10 – Ohër 10 – Prilep 5 – Resnjë 5 – Probishtip 4 – Strugë 3 – Masnastir 3– Kërçovë 2 – Veles 1 – Dibër 1  dhe Makedonski Brod 1.

  Gjatë 24 orëve u regjistruan ...

 • Maqedonia e Veriut pret me optimizëm fillimin e negociatave me BE-në

  3 Korrik, 2020

  RMV EUPas përfundimit të tekstit të kornizës negociuese me BE-në Maqedonia e Veriut është optimiste për presidencën gjermane, e cila është mbështetëse e madhe e rrugës evropiane të vendit.

  Komisioni Evropian ka prezantuar kornizën negociuese për nisjen e negociatave të anëtarësimit me Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë në BE. Me këtë kornizë caktohen udhëzimet për procesin negociator i cili nëse do të ...

 • Covid 19: 173 raste të reja, 15 të vdekur dhe 150 persona të shëruar

  2 Korrik, 2020

  diagram 2 korrikMinistria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit janë realizuar 1653 teste dhe janë regjistruar 173 raste të reja të covid-19 edhe atë në – Shkup 75 – Strugë 14 – Ohër 10 – Tetovë 9  – Kumanovë 9 – Shtip 8 – Gostivar 7 – Dibër 6 – Prilep 6 – Sveti Nikollë 6 – Koçani 4 – Veles 3 – Resnjë 3 – Kërçovë 3  – Kavadarci 3 – Gjevgjeli 2 – ...

 • Hartohet korniza e bisedimeve për anëtarësim në BE, me Tiranën dhe Shkupin

  2 Korrik, 2020

  BE FlamujtKomisioni Europian, njoftoi të mërkurën se i ka paraqitur Këshillit, projektin e kornizës së bisedimeve për anëtarësim me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut, duke përcaktuar udhëzimet dhe parimet për këto bisedime. Projekti është një përgjigje e kërkesës së vendeve anëtare e bërë në mars të këtij viti, kur Këshilli i Çështjeve të Përgjithshme mori vendimin për hapjen e bisedimeve me ...

 • Covid 19: 124 raste të reja, 4 të vdekur dhe 123 persona të shëruar

  1 Korrik, 2020

  diagrami 1 korrikMinistria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit janë realizuar 954 teste dhe janë regjistruar 120 raste të reja të covid-19 edhe atë në – Shkup 64– Tetovë 14 – Ohër 7 – Strugë 5 – Resnjë 5 – Kërçovë 5 – Kumanovë 4 – Dibër 4 – Manastir 3 – Prilep 2 – Shtip 2  – Gostivar 2 – Sveti Nikollë 2 dhe Makedonski Brod 1.

  Gjatë 24 orëve u regjistruan 4 viktima nga ...

 • Nuk hapen kufijtë me Shqipërinë, Kosovën dhe Maqedoninë e Veriut

  1 Korrik, 2020

  PolizeiKomisioni Evropian vednosi që të mos hapë kufijtë me katër vende të Ballkanit Perëndimor, ndonëse rekomandimet e mëparshme ishin pozitive. Serbia dhe Mali i Zi përfitojnë.

  Serbia dhe Mali i Zi janë dy vendet e vetme të Ballkanit Perëndimor me të cilat Bashkimi Evropian ka rekomanduar hapjen e kufijve të jashtëm me 1 korrik. Në Bruksel është hartuar një listë prej 15 ...

Qendra Informative Shqiptare "Liria"