• Covid 19: 126 raste të reja, 4 të vdekur dhe 48 persona të shëruar

  30 Qershor, 2020

  Diagrami 30 qershorMinistria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit janë realizuar 1140 teste dhe janë regjistruar 126 raste të reja të covid-19 edhe atë në – Shkup 66 – Tetovë 19 – Shtip 15 – Kumanovë 6 – Kavadarci 4 – Resnjë 3 – Prilep 3 – Gostivar 2  – Veles 2 – Strugë 2 – Probishtip 2 – Sveti Nikollë 1  dhe Manastir 1.

  Gjatë 24 ...

 • Covid 19: 132 raste të reja, 12 të vdekur dhe 112 persona të shëruar

  29 Qershor, 2020

  diagrami 29 qershor

  Ministria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit janë realizuar 868 teste dhe janë regjistruar 132 raste të reja të covid-19 edhe atë në – Shkup 57 – Tetovë 19 – Shtip 13 – Kumanovë 10 – Prilep 7 – Gostivar 6 – Ohër 5 – Veles 4 – Strugë 3  – Probishtip 2 – Sveti Nikollë 2  – Dibër 1 –Manastir 1  Kavadarci 1 – dhe Resnjë 1.

  Gjatë 24 orëve u regjistruan 12 ...

 • Ambasada e RF të Gjermanisë në Shkup: Zyra konsullore dhe e vizave nga data 22 qershor 2020 filloi përsëri me ofrimin e shërbimeve!

  29 Qershor, 2020

  Zyra konsullore dhe e vizave nga data 22 qershor 2020  filloi përsëri me ofrimin e shërbimeve!

  Viza
  Edhe më tej vlen rregulli i posedimit të terminit të caktuar për të parashtruar kërkesë për vizë. Të gjitha terminet e caktuara deri më 30.05.2020 u anuluan për shkak të mbylljes të repartit të vizave dhe u transferuan në listën e pritjes të termineve. Personave të regjistruar do t‘ju ricaktohet termin i ...

 • Covid 19: 176 raste të reja, 9 të vdekur dhe 80 persona të shëruar

  28 Qershor, 2020

  e diellMinistria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit janë realizuar 870 teste dhe janë regjistruar 176 raste të reja të covid-19 edhe atë në – Shkup 61– Tetovë 22 – Strugë 19 – Ohër 14 – Shtip 14 – Kumanovë 8 – Gostivar 7 – Kërçovë 6 – Resnjë 5– Veles 5 – Prilep 5 –Manastir 3  – Koçani 2 – Dibër 1 – Strumicë 1  – Probishtip 1 – Demir Hisar 1 dhe Pehçevë 1 ...

 • Covid 19: 150 raste të reja, 9 të vdekur dhe 30 persona të shëruar

  27 Qershor, 2020

  Diagrami 27 qershorMinistria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit janë realizuar 1086 teste dhe janë regjistruar 150 raste të reja të covid-19 edhe atë në – Shkup 93– Tetovë 12 – Ohër 9 – Kërçovë 8 – Kumanovë 7 – Resnjë 5 – Prilep 4 – Shtip 3 – Strugë 3 – Gostivar 3 –  Koçani 1 – Negotinë 1 dhe Manastir 1.

  Gjatë 24 orëve u regjistruan 9 viktima ...

 • Tritan Kalo: MOS vijoni të bëheni pre e IDIOTËSIRAVE të mos ekzistencës së Sars-Cov2/Covid-19

  27 Qershor, 2020

  kalo-1JETËT tona janë të pakthimta dhe shumë të vlefshme…..MOS vijoni të bëheni pre e IDIOTËSIRAVE të mos ekzistencës së Sars-Cov2/Covid-19…..Bëhet fjalë për një virus dhe një sëmundje me DY kuptimshmëri njëthelbësore, e cila DUHET marë sa më seriozisht…..CORONA-VIRUS = Virus me Kurorë mbi kokën e tij, POR edhe mbi KOKËN tonë nëse largohemi nga kjo jetë e NUKU tregojmë kujdes ndaj ...

 • Musliu: Me vrasjen e Rizajt dhe Ndrecajt nuk u zhdukën të gjitha sekretet rreth ngjarjeve në Kumanovë

  26 Qershor, 2020

  Erolld MusliuDrejtori i Agjencisë për Zbulim në Maqedoninë e Veriut, Erolld Musliu në një intervistë për Radion Evropa e Lirë, thekson se me anëtarësimin e vendit në NATO kërcënimet për sigurinë e vendit paraqesin kërcënime edhe për Aleancën, dhe anasjelltas. Sa u përket zhvillimeve lidhur me ngjarjet e Kumanovës, ku janë të përfshirë shtetas të Kosovës, Musliu thekson se nuk janë ...

 • Covid 19: 163 raste të reja, 3 të vdekur dhe 40 persona të shëruar

  26 Qershor, 2020

  Diagram 26 qershorMinistria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit janë realizuar 1074 teste dhe janë regjistruar 163 raste të reja të covid-19 edhe atë në – Shkup 70– Tetovë 25 – Shtip 14 – Gostivar 11 – Ohër 9 – Dibër 6  – Resnjë 4  – Strugë 4 – Sveti Nikollë 4 – Koçani 3 – Kavadarci 3 – Kumanovë 2 – Prilep 2 – Veles 2 – Kriva ...

 • Maqedoni: Fillon fushata për zgjedhjet e parakohshme parlamentare

  25 Qershor, 2020

  kryeministri i ardhshemNë Maqedoni filloi fushata zgjedhore për zgjedhjet e parakohshme parlamentare. BDI garon për kryeministër me Naser Ziberin.

  Partitë politike garuese në zgjedhjet e parakohshme parlamentare nisën zyrtarisht fushatën zgjedhore 20-ditëshe. Në zgjedhjet e parakohshme parlamentare sipas listave të parashtruara në KSHZ do të marrin pjesë 15 koalicione dhe parti me 1.598 kandidatë.

  BDI promovon idenë e kandidatit shqiptar për kryeministër

  Partia shqiptare ...

 • Covid 19: 153 raste të reja, 6 të vdekur dhe 75 persona të shëruar

  25 Qershor, 2020

  diagram 25 qershorMinistria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit janë realizuar 1279 teste dhe janë regjistruar 153 raste të reja të covid-19 edhe atë në – Shkup 66 – Tetovë 20 – Kumanovë 13 – Shtip 13 – Resnjë 12 – Ohër 7 – Strugë 7  – Kërçovë 6 – Sveti Nikollë 3 – Prilep 2 – Manastir 1 – Probishtip 1 – Koçani 1 dhe Kriva Pallankë 1.

  Gjatë ...

Qendra Informative Shqiptare "Liria"