• Covid 19: 134 raste të reja, 8 të vdekur dhe 34 persona të shëruar

  16 Qershor, 2020

  Diagrami 16 qershorMinistria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit janë realizuar 1173 teste dhe janë regjistruar 134 raste të reja të covid-19 edhe atë në – Shkup 97  – Tetovë 11 – Resnje 7 – Kumanovë 5 – Strugë 3  – Krushevë 2 – Kërçovë 2 – Manastir 1– Veles 1  – Prilep 1 – Negotinë 1 – Vallandovë 1 – Kavadarci 1 dhe Kratovë 1.

  Gjatë 24 ...

 • Zgjedhjet e parakohshme parlamentare në Maqedoninë e Veriut – më 15 korrik

  16 Qershor, 2020

  Zaev MickovskiDy drejtuesit e partive më të mëdha maqedonase, Zoran Zaev i Lidhjes Social Demokrate në pushtet dhe Hristijan Mickovski i VMRO-DPMNE-së në opozitë arritën të hënën marrëveshjen për datën e zgjedhjeve të parakohshme parlamentare. Kjo do të jetë 15 korriku, që ishte kërkesë e opozitës maqedonase dhe LSDM-ja u pajtua më në fund pas këmbënguljeve fillestare që zgjedhjet të mbaheshin ...

 • Raporti nga mbledhja e 16-të e shtabit të krizës për luftë kundër COVID19

  16 Qershor, 2020

  Risk levelsNë mbledhjen e 16-të të shtabit të krizës për luftë kundër COVID19, u raportua se deri 15.06.2020 në Tetovë dhe komunat përreth dhe janë regjistruar 17 raste të reja me COVID19, me çka numri i përgjithshëm i të diagnostikuarve është 430. Nga ky numër deri më tani janë shëruar 144 persona kurse 28 kanë ndërruar jetë, me çka numri i ...

 • Covid 19: Sot 103 raste të reja, 5 të vdekur dhe 13 persona të shëruar

  15 Qershor, 2020

  Diagram 15.06Ministria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit janë realizuar 841 teste dhe janë regjistruar 103 raste të reja të covid-19 edhe atë në – Shkup 46  – Tetovë 17 – Strugë 9 – Kumanovë 6 – Resnje 6 – Shtip 6 – Ohër 3– Veles 3  – Prilep 2  – Gostivar 1– Manastir 1 – Kavadarci 1 – Strumicë 1  dhe Sveti Nikollë 1  .

  Gjatë 24 orëve u regjistruan 5 viktima, 3 ...

 • Covid 19: Sot 162 raste të reja, 9 të vdekur dhe 5 persona të shëruar

  14 Qershor, 2020

  Diagrami 14.06Ministria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit janë realizuar 778 teste dhe janë regjistruar 162 raste të reja të covid-19 edhe atë në – Shkup 92  – Tetovë 32 – Resnje 14 – Dibër 5 – Ohër 4 – Strugë 3 – Kumanovë 3 – Gostivar 2 – Prilep 2 – Shtip 1 – Gjevgjeli 1 – Strumicë 1 – Sveti Nikollë 1 dhe Kriva Pallankë 1 .

  Gjatë 24 orëve u regjistruan 9 ...

 • Covid 19: Sot 196 raste të reja, 8 të vdekur dhe 11 persona të shëruar

  13 Qershor, 2020

  Diagrami 13.06.20Ministria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit janë realizuar 1213 teste dhe janë regjistruar 196 raste të reja të covid-19 edhe atë në – Shkup 90  – Tetovë 45 – Kumanovë 17 – Ohër 11 – Strugë 8 – Gostivar 8 – Shtip 5 – Manastir 4  – Resnje 2 – Pehçevë 2 – Sveti Nikollë 1 – Veles 1 – Kriva Pallankë 1   dhe – Prilep 1 .

  Gjatë ...

 • Covid 19: 164 raste të reja, 2 të vdekur dhe 12 persona të shëruar

  12 Qershor, 2020

  Diagrami 12.06.2020Ministria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit  janë realizuar 1045 teste dhe janë regjistruar 164 raste të reja të covid-19 edhe atë në – Shkup 85 – Kumanovë 24 – Tetovë 18 – Ohër 9 – Strugë 5 – Shtip 5 – Dibër 3  – Prilep 3 – Sveti Nikollë 2– Resnje 2  – Gostivar 2  – Gjevgjeli 1 – Kriva Pallankë 1 – Vallandovë 1– Makedonski ...

 • Covid 19: Sot 175 raste të reja, 5 të vdekur dhe 18 persona të shëruar

  11 Qershor, 2020

  DiagramamiMinistria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit  janë realizuar 971 teste dhe janë regjistruar 175 raste të reja të covid-19 edhe atë në – Shkup 131 – Kumanovë 24 – Tetovë 5 – Veles 4 – Strugë 2 – Gostivar 2 – Shtip 2 – Prilep 2 – Sveti Nikollë 2 dhe Ohër 1.

  Gjatë 24 orëve u regjistruan 5 viktima, 3 nga Shkupi 1 prej Gostivari dhe 1 prej Prilepi. Në Klinikën ...

 • Covid 19: 125 raste të reja, 7 të vdekur dhe 6 persona të shëruar

  10 Qershor, 2020

  Diagrami 10.06.20Ministria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit sipas informatave të deritashme janë realizuar 1019 teste dhe janë regjistruar 125 raste të reja të covid-19 edhe atë në – Shkup 89  – Tetovë 11 – Ohër 8 – Kumanovë 4   – Strugë 3 – Shtip 2 – Prilep 2 – Strumicë 2 – Veles 1 – Gostivar 1 – Kërçovë 1 dhe Resen 1.

  Gjatë 24 orëve u ...

 • 142 vjet nga formimi i Lidhjes së Prizrenit

  10 Qershor, 2020

  lidhja e prizrenitSot mbushen 142 vjet që kur më 10 qershor 1878 filloi organizimi dhe themelimi i Lidhjes Shqiptare të Prizrenit.

  Është kjo njëherësh një ndër Lidhjet më të organizuara politike gjithëkombëtare pas Lidhjes dhe themelimit të Kuvendit të Lezhës të marsit të vitit 1444, nën organizimin e Gjergj Kastriotit Skënderbeu dhe udhëheqësve të principatave, përkatësisht të princave ...

Qendra Informative Shqiptare "Liria"