• Covid 19: prej 1618 testeve, sot, kemi 88 raste të reja, 5 viktima dhe 135 persona të shëruar

  22 Shtator, 2020
  RMV Ministria e shendetesiseGjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 1618 teste dhe 88 raste të reja të Covid-19 janë regjistruar në:
  -Shkup 45-Kumanovë 4-Shtip 1-Prilep 7-Tetovë 6-Strugë 3 – Manastir2 -Ohër 3 -Gostivar 1-Strumicë7-Kriva Palankë 2-Koçani 3-Makedonski Brod1-Vinicë 1-Kërçovë 2.
 • Covid 19: prej 552 testeve, sot, kemi 45 raste të reja, 7 viktima dhe 86 persona të shëruar

  21 Shtator, 2020
  parandalimi covid 19Gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 552 teste dhe 45 raste të reja të Covid-19 janë regjistruar në:
  -Shkup 10-Kumanovë 4-Shtip 1-Prilep 1-Tetovë 5-Gostivar 4-Kriva Palankë 1-Radovish 1-Koçani 9-Probishtip 1-Berovë 5-Delçevë 1-Kërçovë 2.
  Kanë ndërruar jetë 7 persona, dy pacientë nga Strumica (52 dhe 62 vjeç),  një pacientë ...
 • Maqedonia e Veriut, paqartësi rreth procesit të mësimit

  21 Shtator, 2020

  nxenesiNdërkohë që autoritetet në Maqedoninë e Veriut po përgatiten për fillimin e mësimit, ka paqartësi se si do të zhvillohet procesi: kush do da ndjekë mësimin në klasë dhe kush ‘online’. Ekspertët kanë dilema lidhur me përgatitjen e mësimdhënësve për ligjerimin online dhe për furnizimin e shkollave me mjetet e duhura, teksa Ministria e Arsimit thotë se platforma për ...

 • Covid 19: prej 1397 testeve, sot, kemi 140 raste të reja, 6 viktima dhe 60 persona të shëruar

  19 Shtator, 2020
  parandalimi covid 19Gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 1.397 teste dhe 140 raste të reja të Covid-19 janë rregjistruar në:
  -Shkup 47
  -Kumanovë 18
  -Shtip 3
  -Prilep 7
  -Tetovë 15
  -Struga 3
  -Veles 3
  -Manastir 3
  -Ohër 1
  -Kavadar 2
  -Gostivar 3
  -Gjevgjeli 4
  -Strumicë 4
  -Kriva Palankë 2
  -Radovish 4
  -Krushevë ...
 • Covid 19: prej 1545 testeve, sot, kemi 144 raste të reja, 8 viktima dhe 97 persona të shëruar

  19 Shtator, 2020
  Ndalo covid 19Gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 1.545 teste dhe 144 raste të reja të Covid-19 janë rregjistruar në:
  -Shkup 27
  -Kumanovë 11
  -Dibër 3
  -Shtip 5
  -Prilep 13
  -Tetovë 13
  -Veles 4
  -Manastir 5
  -Ohër 2
  -Kavadar 1
  -Gostivar 8
  -Gjevgjeli 2
  -Strumicë ...
 • Covid 19: prej 1674 testeve, sot, kemi 186 raste të reja, 7 viktima dhe 85 persona të shëruar

  17 Shtator, 2020
  E EnjteGjatë 24 orëve të fundit janë kryer 1674 teste dhe 186 raste të reja të Covid-19 u regjistruan në:
  -Shkup 56-Gostivar 18-Koçani 17-Kumanovë 16-Strumicë 12-Tetovë 10-Shtip 8-Prilep 7-Strugë 6-Manastir 6-Gjevgjeli 5-Delçevë 4-Kavadar 4-Kërçovë 3-Kriva Palankë 3-Ohër 2-Radovish 2-Sveti Nikolë 2-Probishtip 1-Makedonski Brod1-Valandovë 1-Resnje 1-Veles 1.
 • Covid 19: prej 1721 testeve, sot, kemi 163 raste të reja, 7 viktima dhe 132 persona të shëruar

  16 Shtator, 2020
  e MERKUREGjatë 24 orëve të fundit janë kryer 1721 teste dhe 163 raste të reja të Covid-19 u regjistruan në:
  - Shkup 33- Strumicë 18-  Kumanovë 17- Tetovë 13 – Koçani 11- Gostivar 8- Dellçevë 7- Prilep 7- Veles 6- Shtip 5- Kavadarci 5- Manastir 4- ...
 • Covid 19: prej 1404 testeve, sot, kemi 98 raste të reja, 9 viktima dhe 104 persona të shëruar

  15 Shtator, 2020
  e marteGjatë 24 orëve të fundit janë kryer 1.404 teste dhe 98 raste të reja të Covid-19 janë regjistruar në:
  -Shkup 50-Strumicë 9-Tetovë 7-Kumanovë 6-Prilep 5-Manastir 4-Shtip 4-Strugë 3-Ohër 2-Delçevë 2-Veles 1-Gostivar 1-Kriva Palankë 1-Koçanë1-Berovë 1-Kërçovë 1
  Kanë ndërruar ...
 • Covid 19: prej 464 testeve, sot, kemi 37 raste të reja, 4 viktima dhe 131 persona të shëruar

  14 Shtator, 2020
  E heneGjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 464 teste dhe 37 raste të reja të Covid-19 janë regjistruar në:- Shkup 20- Tetovë 3- Kumanovë 3- Strugë 2- Ohër 2- Gostivar 2- Koçanë 2- Shtip 1- Veles 1- Kriva Palankë 1.
  Covid 19: prej 1253 testeve, sot, kemi 98 raste të reja, 2 viktima dhe 56 persona të shëruar 13 Shtator, 2020
  RMV Ministria e shendetesiseGjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 1253 teste dhe 98 raste të reja të COVID -19 janë regjistruar në:-Shkup 17-Kumanovë 13-Prilep 11-Tetovë 10-Gostivar 7-Gjevgjeli 7-Strugë 5-Kavadar 4-Ohër 3-Koçanë 3-Strumicë 2-Kriva Palankë 2-Vinicë 2-Delçevë 2-Sveti Nikolë 2-Resnje 2-Veles 2-Manastir 1-Probishtip 1-Makedonski Brod1-Berovë 1

Qendra Informative Shqiptare "Liria"