• Covid 19: prej 1377 testeve, sot, kemi 139 raste të reja, 6 viktima dhe 534 persona të shëruar

  31 Korrik, 2020

  RMV Ministria e shendetesiseMinistria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit, janë  kryer  1377 testime dhe u regjistruan 139 raste të reja të COVID -19 në:- Shkup 36- Gostivar 16- Kërçovë 15- Tetovë 14- Kumanovë 11- Shtip 11- Strugë 8- Vinicë 6- Kavadari 5- Veles 4- Dibër 2- Manastir 2- Probishtip 2- Strumicë 1- Krushevë 1- Koçani 1- Prilep ...

 • Covid 19: prej 1325 testeve, sot, kemi 119 raste të reja, 4 viktima dhe 89 persona të shëruar

  30 Korrik, 2020

  RMV Ministria e shendetesiseMinistria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit, janë  kryer 1325 testime dhe 119 raste të reja të COVID -19 janë regjistruar në:-Shkup 35-Shtip 17-Kumanovë 15-Gostivar 8-Kërçovë 8-Manastir 8-Demir Hisar 5-Tetovë 4-Strugë 3-Veles 3-Ohër 3-Prilep 3-Kavadari 2-Kriva Palankë 1-Koçanë 1-Berovë 1-Sveti Nikole 1-Resnje 1

  Kanë ndërruar jetë 4 pacientë, tre pacientë nga Shkupi dhe një pacientë nga ...

 • Covid 19: prej 1971 testeve, sot, kemi 188 raste të reja, 5 viktima dhe 268 persona të shëruar

  29 Korrik, 2020

  RMV Ministria e shendetesiseMinistria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 1971 teste dhe 188 raste të reja të COVID -19 u regjistruan në: -Shkupi 44 -Tetovë 24 -Gostivar 23 -Strugë 21 -Kumanovë 21 -Shtip 18 -Kërçovë 10 -Ohër 6 -Manastir 5  -Kavadari 3 -Makedonski Brod 3 -Negotinë 2-Probishtip 2 -Kriva Palankë 1 -Koçanë 1  -Demir Hisar 1  ...

 • Covid 19: prej 1356 testeve, sot, kemi 102 raste të reja, 5 viktima dhe 99 persona të shëruar

  28 Korrik, 2020

  RMV - Ministria e shendetesiseMinistria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 1356 testime dhe 102 raste të reja të COVID -19 janë regjistruar në:-Shkup 39-Shtip 13-Kumanovë 11-Gostivar 8-Manastir 6-Kërçovë 4-Sveti Nikolë 3-Kavadar 3-Prilep 3-Ohër3-Tetovë 2-Strugë 2-Makedonski Brod 1-Vinicë 1-Radovish 1-Koçanë 1 dhe Demir Hisar 1.

  Sot janë regjistruar 5 viktima: një pacient nga Shkupi, një pacient nga Kërçova, një ...

 • Covid 19: prej 1025 testeve, sot, kemi 128 raste të reja, 6 viktima dhe 137 persona të shëruar

  27 Korrik, 2020

  e heneMinistria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 1025 testime dhe 128 raste të reja të COVID -19 janë regjistruar në:-Shkup 52-Shtip 29-Gostivar 13-Kavadar 10-Kumanovë 6-Tetovë 6-Makedonski Brod 3-Manastir 2-Vinicë 2-Prilep 2-Sveti Nikolë 1-Probishtip 1-Koçanë 1

  Sot janë rregjistruar 6 viktima: katër pacientë nga Shkupi,një pacientë nga Kërçova dhe një pacientë nga Struga .

  Sot Instituti i Shëndetit ...

 • Covid 19: prej 1077 testeve, sot, kemi 152 raste të reja dhe 70 persona të shëruar

  26 Korrik, 2020

  RMV Ministria e shendetesiseMinistria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 1077 testime dhe 152 raste të reja të COVID -19 janë regjistruar në: -Shkup 39-Kumanovë 20-Gostivar 15-Shtip 14-Strugë 13-Tetovë 9-Dibër 8-Manastir 5-Kavadari 5-Strumicë 4-Prilep 4-Ohër 3-Delçevë 3-Gjevgjeli 3-Demir Hisar 2-Kërçovë 2-Prilep 1 -Radovish 1 -Koçani 1 -Kratovë 1 dhe Sveti Nikole 1.

  Fatmirësisht, sot nuk kemi asnjë viktimë .

  Sot, Instituti ...

 • Covid 19: prej 1535 testeve, sot, kemi 129 raste të reja, 6 viktima dhe 109 persona të shëruar

  24 Korrik, 2020

  E PremteMinistria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 1535 testime dhe 129 raste të reja të COVID -19 janë regjistruar në: -Shkup 45-Shtip 25-Tetovë 9-Gostivar 9-Kumanovë 7-Manastir 6-Kërçovë 6-Strugë 5-Prilep 4-Ohër 3-Koçanë 3-Sveti Nikole 3-Dibër 1-Kavadari 1-Demir Hisar 1-Delçevë 1

  Kanë ndërruar jetë 6 pacientë, pesë pacientë nga Shkupi dhe një pacientë nga Struga .

  Sot, Instituti i ...

 • Shkup, Ali Ahmeti ftohet për të dëshmuar në Hagë

  22 Korrik, 2020

  AliKryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti është ftuar si dëshmitar nga Dhomat e Specializuara për Kosovën me seli në Hagë. Zoti Ahmeti njoftimin e ka bërë vetë në Facebook, ku shkruan se pa hamendje e ka pranuar ftesën dhe ka vendosur “kontakt konstruktiv dhe bashkëpunues me zyrtarët në Hagë”.Ai shkruan më tej se sundimi i ligjit dhe arritja e ...

 • Covid 19: prej 1437 testeve, sot, kemi 137 raste të reja, 10 viktima dhe 131 persona të shëruar

  22 Korrik, 2020

  RMV - Ministria e shendetesiseMinistria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 1437 testime, dhe 137 raste të reja të COVID -19 janë regjistruar në:-Shkup 64-Shtip 19-Strugë 14-Kumanovë 7-Tetovë 7-Gostivar 6-Ohër 5-Kërçovë 4-Sveti Nikole 3-Radovish 2-Manastir 2-Veles 1-Prilep 1-Krushevë 1-Demir Hisar 1

  Kanë ndërruar jetë 10 pacientë, pesë pacientë nga Shkupi, dy pacientë nga Kumanova, një pacientë nga ...

 • Covid 19: prej 1636 testeve, sot, kemi 163 raste të reja dhe 69 persona të shëruar

  21 Korrik, 2020

  RMV Ministria e shendetesiseMinistria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 1636 testime dhe janë regjistruar 163 raste të reja të COVID -19  edhe atë në : -Shkup 52 – Shtip 33 – Kumanovë 21 – Gostivar 17 – Strugë 7 -Manastir 5 – Tetovë 4 – Kavadari 4 – Demir Hisar 3 – Sveti Nikole 3 – Strumicë 2 ...

Qendra Informative Shqiptare "Liria"