13 raste të reja me covid-19, 44 persona janë shëruar dhe 2 persona kanë humbur jetën

Ministria e ShendetesiseMinistria e Shëndetësisë njoftoi se gjatë 24 orëve të fundit janë testuar 292 persona të dyshuar dhe janë konfirmuar 13 raste të reja me Covid-19 edhe atë në : Kumanovë-1, Prilep-3, Tetovë-3 dhe Manastir-1. gjithashtu njoftoi se edhe 2 persona kanë humbur jetën nga Covid-19.

Kanë ndërruar jetë: një pacient i moshës 55 vjeç, nga Prilepi i cili ishte hospitalizuar në spitalin “8 shtatori” prej më 22 prill dhe në spitalin e Manastirit ka ndërruar jetë një pacient i hospitalizuar prej më 4 maj.

44 pacientë janë të shëruar, edhe atë në Shkup-5, Kumanovë-12, Prilep-9, Manastir-2, Kvadar-1 dhe Negotinë-2.

Numri i përgjithshëm i të prekurve nga Covid-19 arrin në 1,539, numri i të shëruarve 1,057, ndërsa kanë ndërruar jetë 88 persona. Deri më tani numri i rasteve aktive është 394.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>