438 pacientë trajtohen nëpër repartet infektive, vende të lira ka …

RMV - Ministria e shendetesiseNë 24 orët e kaluar, nëpër qendrat për covid-19, raportohet se 438 pacientë pozitivë dhe të dyshuar për covid-19 janë nën trajtim.

Sipas raporteve të spitaleve,  Ministrinë e Shëndetësisë njofton se në baza ditore, nëpër spitale kemi:

 • 60 pacientë në Kumanovë
 • 55 pacientë në Prilep
 • 51 pacientë në Shtip.
 • 50 pacientë në Ohër
 • 44 pacientë në Strumicë
 • 29 pacientë në Veles
 • 28 pacientë në Strugë
 • 27 pacientë në Manastir
 • 22 pacientë në Kavadarci
 • 17 pacientë në Tetovë
 • 13 pacientë në Kocani
 • 12 pacientë në Gostivar
 • 12 pacientë në Kërçovë
 • 12 pacientë në Gjevgjeli dhe
 • 8 pacientë në Dibër

Vërejtje: numrat ndryshojnë nga ora në orë, në varësi të pranimit dhe lirimit të pacientëve.

Numri i përgjithshëm i pacientëve pozitivë dhe të dyshuar për koronavirusin që trajtohen në departamentet infektive në Shkup dhe në spitalet në të gjithë vendin është 798 dhe ka rreth 450 shtretër nëpër spitale të zbrazët në qendrat covid 19, thuhet në kumtesën e Ministrisë së Shëndetësisë.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>