DÇP kërkon dorëheqje të menjëhershme të ministrit Izairi

Lëvizja Duam Çair të pastër ka reaguar sot duke kërkuar dorëheqjen e ministrit të ekologjisë Nurhan Izairi për shkak mos menaxhimit të situatës me ndotjen e madhe që i bëhet 300 mijë banorëve të Pollogut.“KËRKOJMË DORËHEQJEN PA KUSHT DHE TË MENJËHERSHËM të ministrit të ekologjisë z. Nurhan Izairi. Ky person mund të jetë gjithçka por jo edhe ministër i ekologjisë kur para syve të tij dhe mbi 300 mijë banorëve sheh dhe nuhat edhe vetë helmin që helmon tetovarët me rrethinë! Kërkojmë dorëheqjen pa asnjë kusht dhe të menjëhershëm të ministrit Izairi.” thuhet në komunikatën e tyre. (lajm)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>