Mbetet enigmë shpërthimi i mbrëmshëm para Gjykatës së Shkupit

Policia nuk ka dhënë asnjë informatë shtesë rreth shpërthimit të mbrëmshëm që ndodhi para pallatit të Gjykatave. Të kontaktuar nga ALSAT, nga sektori për punë të brendshme në Shkup, thonë se nuk ka asgjë të re nga rasti i mbrëmshëm dhe se mbeten në informatat e publikuara në buletinin zyrtarë të MPB-së. Në buletin thuhet se rreth orës 19:30 është denoncuar një shpërthim në bulevardin “Goce Dellçev”. “Pjesëtarë të policisë kanë dalë në vend ngjarje ku kanë konstatuar se bëhet fjalë për mjet shpërthyes nga i cili nuk është shkaktuar dëm material si dhe nuk ka të dëmtuar. Janë kryer hetime në vendin e ngjarjes dhe mjeti shpërthyes është marrë për ekspertizë të mëtejshme”, thuhet në njoftim. Policia ka ndërmarrë masa për zbardhjen e më tejme të rastit. Ndryshe ky është rasti i tretë i cili deri më tani mbetet i pazbardhur nga shpërthimet ku cak kanë qenë institucionet më të larta shtetërore.

Paraprakisht u njoftua se persona të panjohur kishin hedhur dy predha në objektin e Qeverisë duke dëmtuar vetëm fasadën e objektit. Policia nuk ka arritur ende të zbulojë motivet dhe as autorët e sulmit ashtu si edhe autorët e dy shpërthimeve që ndodhën në afërsi të stacionit policorë në Tetovë dhe stacionit policorë në Kumanovë në të njëjtën ditë në interval prej disa minutave. Arben Zeqiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>