Mijalkov – Llatas: Thaçi jostabil, Ahmeti më i mirë dhe parimor

Ja se çfarë flasin drejtori i DSK-së, Sasho Mijalkov me gazetarin Llatas për koalicionimet e shqiptarët. Në një bisedë të shefit të shërbimit sekret DSK, Sasho Mijallkov dhe kryeredaktorit të TV Sitel, Dragan Pavloviq – Llatas, flitet për zgjedhjet dhe koalicionimet e ardhshme me partitë shqiptare.

Në bisedën e shtruar, Llatas thotë se nëse do të arrihen 55 deputetë nga VMRO-DPMNE, atëherë në koalicionin të merret PDSH nga shqiptarët dhe jo BDI.

Por këtë e refuzon shefi i shërbimit sekret, Mijallkov duke theksuar se Thaçi është jostabil dhe më parimor dhe më i mirë për politikë është BDI dhe Ali Ahmeti.

Ja edhe biseda e tyre në minutën e 9.00 të materialit të përgjuar:

Llatas: Me 55 deputetë ti mundesh edhe Thaçin të bësh koalicion.

Sasho: Po, ama jo, ai është jostabil.

Llatas: Ali Ahmeti është më principiel dhe më i mirë për politikë…

Sasho: Po po, unë mendojë se ne do t’i befasojmë, ta dijsh. (ina)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>