Plenumi Studentor okupoi edhe tre fakultete të tjera

Plenumi Studentor vazhdon të okupojë fakultetet. Sot paradite, Plenumi okupoi edhe Fakultetin Ekonomik pranë universitetit “Shën Kirili dhe Metodi”. Ata u futën nëpër amfiteatro ku po zhvilloheshin ligjëratat dhe kërkuan nga kolegët e tyre t’i bashkëngjiten betejës.
-Çfarë do të bësh nëse mbetesh këtu? Do të zbulosh diçka?! Do vish të qëndrosh tek Filologjiku, kemi tenda, mbulesa, ushqim, gjithçka! Ti çfarë do të bësh, çfarë?
-Çfarë dua, do bëj!

Profesorët që u gjendën nëpër amfiteatro gjatë kohës së

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>