Afrim Fanda kandidati i 5-së shqiptarë në garë për komunën e Tetovës nga LSHD

May be an image of 1 person, ocean and skyKomisioni Komunal Zgjedhor (KKZ) në Tetovë deri në afatin e fundit për paraqitjen e kandidaturave për zgjedhjet lokale ka pranuar shtatë kandidatura për kryetar komune dhe 10 për lista të këshilltarëve.

“Kandidatë për kryetar komune kanë dorëzuar: Lëvizja Besa, PDSH, LSDM, BDI, Aleanca për Shqiptarët dhe Alternativa, Lëvizja për Shtet dhe Drejtësi dhe partia maqedonase Integra”, njoftojnë nga KKZ-Tetovë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>