Ahmeti do të bie, bashkë me Gruevskin

Javorja “Fokus” mban kryetitullin “Ahmeti bie, do të tërheq edhe Gruevskin!” dhe shkruan se kjo është periudha kur u rrënuan dy mitet për ndërshmëri dhe patriotizëm dhe kjo bëhet fjalë për kryetarin e BDI-së, Ali Ahmeti dhe kryeministrin Nikola Gruevski.

Javorja që del në shitje ditën e nesërme shkruan se po vijnë ditë të vështira për liderin e BDI-së.

Në këtë storje nënvizohen të gjitha projektet e kësaj dysheje të qeverisjes dhe raportet e deritanishme të tyre populiste me elektoratin.

Revista më tej shkruan se ndërkombëtarët tashmë po i mbajnë në distancë dy politikanët që deri tani shfaqeshin për ndershmëri dhe patriotizëm. (ina)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>