Carovska: Mësimi vijon me prezencë fizike

CarovskaMinistrja e Arsimit, Milla Carovska e vlerëson gjendjen stabile me virusin korona në të gjitha shkollat.

Prandaj, Carovska tha se procesi mësimor do të vazhdoj të realizohet sipas skenarit të parë, mësim me prezencë fizike. Duke shtuar se nxënësit janë të sigurtë në shkollë, ministrja e Arsimit tha se për çdo ndryshim të mundshëm do të koordinohen me Komisionin për Sëmundje Infektive dhe Ministrinë e Shëndetësisë.

Gjithashtu, ajo shtoi se numri i rasteve pozitive tek nxënësit është nën 1 % , ndërkohë që 75 % e mësimdhënësve tashmë janë të vaksinuar.

alsat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>