Covid 19: 126 raste të reja, 4 të vdekur dhe 48 persona të shëruar

Diagrami 30 qershorMinistria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit janë realizuar 1140 teste dhe janë regjistruar 126 raste të reja të covid-19 edhe atë në – Shkup 66 – Tetovë 19 – Shtip 15 – Kumanovë 6 – Kavadarci 4 – Resnjë 3 – Prilep 3 – Gostivar 2  – Veles 2 – Strugë 2 – Probishtip 2 – Sveti Nikollë 1  dhe Manastir 1.

Gjatë 24 orëve u regjistruan 4 viktima edhe atë 1 nga Shkupi, 1 nga Tetova, 1 nga Prilepi dhe 1 nga Gostivari:

Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistroi 48 pacient të shëruar në – Shkup 43 – Resnje 3 – Shtip 1 dhe Manastir 1 .

Numri i përgjithshëm i rasteve të diagnostikuara që nga fillimi i epidemisë është 6334, numri i pacientëve të rikuperuar është 2475, numri i të ndjerëve është 302 dhe aktualisht numri i rasteve aktive në vend për momentin është 3557.

Ndërsa në territorin e Tetovës, gjatë 24 orëve të shkuara u regjistruan 19 raste të reja dhe 1 te vdekur, numri i përgjithshëm i rasteve aktive me Covid-19 është 389.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>