Covid 19: 176 raste të reja, 9 të vdekur dhe 80 persona të shëruar

e diellMinistria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit janë realizuar 870 teste dhe janë regjistruar 176 raste të reja të covid-19 edhe atë në – Shkup 61– Tetovë 22 – Strugë 19 – Ohër 14 – Shtip 14 – Kumanovë 8 – Gostivar 7 – Kërçovë 6 – Resnjë 5– Veles 5 – Prilep 5 –Manastir 3  – Koçani 2 – Dibër 1 – Strumicë 1  – Probishtip 1 – Demir Hisar 1 dhe Pehçevë 1 .

diagram 28 qershorGjatë 24 orëve u regjistruan 9 viktima edhe atë 7 nga Shkupi, 1 nga Tetova dhe 1 nga Struga.

Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistroi 80 pacient të shëruar në – Tetovë 30 – Shtip 18 – Gostivar 8 – Koçani 8 – Shkup 5 – Manastir 2   – Resnjë 2 – Valandovë 2 – Kumanovë 1 – Gjevgjeli 1 – Strumicë 1 – Berovë 1 dhe  Kërçovë 1.

Numri i përgjithshëm i rasteve të diagnostikuara që nga fillimi i epidemisë është 6080, numri i pacientëve të rikuperuar është 2315, numri i të ndjerëve është 286 dhe aktualisht numri i rasteve aktive në vend për momentin është 3479.

Në territorin e Tetovës, gjatë 24 orëve të shkuara u regjistruan 22 raste të reja, 1 të vdekur dhe 30 të shëruar, numri i përgjithshëm i rasteve aktive me Covid-19 është 363.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>