Covid 19: prej 1325 testeve, sot, kemi 119 raste të reja, 4 viktima dhe 89 persona të shëruar

RMV Ministria e shendetesiseMinistria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit, janë  kryer 1325 testime dhe 119 raste të reja të COVID -19 janë regjistruar në:-Shkup 35-Shtip 17-Kumanovë 15-Gostivar 8-Kërçovë 8-Manastir 8-Demir Hisar 5-Tetovë 4-Strugë 3-Veles 3-Ohër 3-Prilep 3-Kavadari 2-Kriva Palankë 1-Koçanë 1-Berovë 1-Sveti Nikole 1-Resnje 1

Kanë ndërruar jetë 4 pacientë, tre pacientë nga Shkupi dhe një pacientë nga Gostivari.

Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistroi 89 pacientë të rikuperuar në: -Tetovë 26-Shkup 22-Shtip 12-Kumanovë 10-Manastir 4-Resnje 4-Kërçovë 3-Probishtip 2-Sveti Nikole 2-Demir Hisar 1-Veles 1-Strugë 1-Kratovo 1.

Deri më tani, në total janë kryer 100.940 teste COVID -19 në vend.

Numri i përgjithshëm i rasteve të diagnostikuara në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 10.617, numri i pacientëve të rikuperuar është 6020, numri i atyre që humbën jetën është 480 dhe aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 4117.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>