Covid 19: prej 2558 testeve, kemi 199 raste të reja, 32 viktima dhe 556 persona të shëruar – rastet aktive: Shkupi 6202, Tetova 1786, Gostivari 992, Kumanova 893, Strumica 639, Kërçova 573, Struga 612, Ohri 536, Manastiri 271, Dibra 247…

E hene

Ministria e Shëndetësisë njofton se gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 2558 teste dhe 199 raste të reja të Covid-19 u regjistruan në:

 • Shkup – 157(territori i Shkupit me 617.646 banorë)
 • Kumanovë – 6(me 109.228 banorë)
 • Kavadarci – 6(me 38.741 banorë)
 • Prilep – 4(me 75.132 banorë)
 • Gostivar – 4(111.252 banorë)
 • Dibër – 4(me 20.863 banorë)
 • Kërçovë – 4(me 56.937 banorë)
 • Veles –3(me  54.384 banorë)
 • Shtip – 2(me 43.625 banorë)
 • Kriva Pallanka – 2(me  20.820 banorë)
 • Strugë – 2(me 65.801 banorë)
 • Manastir – 2(me 91.983 banorë)
 • Sveti Nikollë – 2(me 17.683 banorë)
 • Bogdanci– 1(me 8.178 banorë)

Kanë ndërruar jetë 32 persona:  13 persona të vdekur nga Shkupi (80, 76, 75, 72, 72, 69, 69, 64, 61, 57, 55, 45, 35 vjeç), 6 persona të vdekur nga Tetova (81, 78, 77, 69, 62, 53 vjeç), 3 persona të vdekur nga Gostivari (83, 74, 68 vjeç), 2 persona të vdekur nga Velesi (72, 64 vjeç) dhe nga 1 person i vdekur nga Prilepi (80 vjeç), Kavadarci (72 vjeç), Ohri (77 vjeç), Strumica (77 vjeç), Struga (79 vjeç), Sveti Nikolla (57 vjeç), Radovishi (49 vjeç) dhe Delçeva (71 vjeç).

Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistroi 556 pacientë të rikuperuar.

Deri më tani, janë kryer gjithsej 1.190.914 teste të Covid-19. Numri i përgjithshëm i personave të diagnostikuar me KOVID që nga fillimi i epidemisë është 180.243, numri i pacientëve të shëruar është 159.365, numri i vdekjeve është 6.097 dhe numri i rasteve aktive është 14.781.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>