Covid 19: prej 6006 testeve, kemi 906 raste të reja, 26 viktima dhe 343 persona të shëruar – rastet aktive: Shkupi 5802, Tetova 2004, Gostivari 1204, Kumanova 922, Strumica 691, Kërçova 615, Struga 541, Ohri 465, Manastiri 272, Dibra 232…

E merkure

Ministria e Shëndetësisë njofton se gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 6006 teste dhe 906 raste të reja të Covid-19 u regjistruan në:

 • Shkup – 423 (territori i Shkupit me 617.646 banorë)
 • Tetovë – 68 (në territorin e Tetovës me 200.678 banorë që dtth.: Komuna e Tetovës me 91.760 banorë, + Komuna e Bogovinës me 30.928 banorë, + Komuna e Zhelinës me 28.044 banorë, + Komuna e Tearcës me 22.916 banorë, + Komuna e Bërvenicës me 16.590 banorë dhe + Komuna e Jegunovcës me 10.440 banorë).
 • Kumanovë – 60 (me 109.228 banorë)
 • Gostivar – 51 (111.252 banorë)
 • Strumica – 39 (me 57.175 banorë)
 • Kërçovë – 31 (me 56.937 banorë)
 • Ohër- 20 (51.591 banorë)
 • Shtip – 19 (me 43.625 banorë)
 • Strugë – 19 (me 65.801 banorë)
 • Manastir – 19 (me 91.983 banorë)
 • Veles –16 (me  54.384 banorë)
 • Radovish – 16 (me 29.100 banorë)
 • Koçani – 16 (me 37.758 banorë)
 • Kavadarci – 15 (me 38.741 banorë)
 • Kavadarci – 15 (me 38.741 banorë)
 • Sveti Nikollë – 14 (me 17.683 banorë)
 • Prilep – 12 (me 75.132 banorë)
 • Resnje – 11 (me 16.313 banorë)
 • Dibër – 9 (me 20.863 banorë)
 • Kratovë – 7 (me 9.376 banorë)
 • Gjevgjeli – 6 (me 22.706 banorë)
 • Delçevë –5 (me 17.713 banorë)
 • Negotinë – 5 (me  19.327 banorë)
 • Bogdanci– 4 (me 8.178 banorë)
 • Probishtip – 4 (me 15.085 banorë)
 • Makedonski Brod – 3 (me  6.166 banorë)
 • Kriva Pallanka – 2 (me  20.820 banorë)
 • Vallandovë – 1 (me  11.773 banorë)…

Kanë ndërruar jetë 26 persona:  Shkup – 8, Tetovë – 6, Strugë – 3, Gostivar dhe Kërçovë – nga 2 , Prilep, Dibër, Vinicë dhe Kratovë, Ohër – nga 1.

Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistroi 343 pacientë të rikuperuar.

Deri më tani, janë kryer gjithsej 1.164.177 teste të Covid-19. Numri i përgjithshëm i personave të diagnostikuar me KOVID që nga fillimi i epidemisë është 177.399 , numri i pacientëve të shëruar është 156.650 , numri i vdekjeve është 5.964 dhe numri i rasteve aktive është 14.785.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>