Covid 19: prej 689 testeve, sot, kemi 74 raste të reja, 3 viktima dhe 90 persona të shëruar

riskMinistria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit, janë  kryer 689 testime dhe 74 raste të reja të COVID-19 janë regjistruar në:-Gostivar 22 -Shkup 14 -Shtip 13-Kumanovë 8 -Vinicë 4-Sveti Nikolë 3-Berovë 3-Kavadari 3-Kërçovë 2-Strugë 1-Kocani 1.

Gjatë 24 orëve u regjistruan 3 viktima, një pacientë nga Shkupi , një pacientë nga Demir Hisari  dhe një pacientë nga Manastiri.

Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistroi 90 pacientë të rikuperuar në:-Shkup 23 Tetovë 17-Sveti Nikole 17-Shtip 11-Gostivar 9 -Radovish 5 -Kavadarci 3-Koçani 1-Ohër 1-Veles 1-Dibër 1 dhe Kumanovë 1

Deri më tani, në vend janë kryer gjithsej 106047 teste të COVID -19. Numri i përgjithshëm i rasteve të diagnostikuara në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 11.128, numri i pacientëve të rikuperuar është 6972, numri i atyre që humbën jetën është 500 dhe aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 3.656.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>