Dardan Dehari nga Tetova renditet në vendin 31 në “FIS ALPINE WORLD SKI CHAMPIONSHIP 2021”

DardanDardan Dehari nga Tetova, ishte i vetmi përfaqësues nga Maqedonia e Veriut në kampionatin botëror në ski “Fis Alpine World Ski Championship” dhe suksesi më i madh që ka arritur ndonjë pjesëmarrës nga Maqedonia e Veriut në ndonjë kampionat botëror, e mbylli garën duke u radhitur në vendin e 31.

Ky sukses i Dardan Dearit, skiatorit të parë profesionist shqiptar në RMV, është një krenari kombëtar dhe një mesazh i fuqishëm për të gjithë të rinjtë shqiptar, që rruga e suksesit në sport, është e arritshme vetëm me përkushtim dhe punë.

Dardani, filloi në moshën 3 vjeçare nën instruksionin e prindit të tij, profesorit Ibrahim Dehari, për të vazhduar pastaj si profesionist me pjesëmarrje nëpër gara të ndryshme kombëtare e ndërkombëtare si pionier, junior dhe senior, e me theks të veçantë duhet përmendur pjesëmarrja në dy Univerziadat Botërore dhe shtatë herë në kampionatin botëror “Fis Alpine World Ski Championship”.

Pas këtij suksesi historik, Dardan Dehari t i urojmë suksese edhe më të mëdha në të ardhmen, për të vazhduar të jetë shembull i fuqishëm për të gjithë të rinjtë që kanë vullnetin dhe dëshirën për t’u ngjitur në rrugën drejt suksesit në sportin e skijimit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>