Dje e lëshoi rrugën, sot u prish. Çka ndodh me investimet e Bilallit?

rrugarruga 1

Bilall Kasami vazhdon të promovojë rrugë të asfaltuara disa nga qeverisja e kaluar e disa i bën me borxhe. Ditë më parë Kasami përuroi rrugën 108 si një nga investimet kapitale që lidh edhe me bulevardin e Ilindenit.

 

Pas dy ditëve kjo rrugë ka nisur të prishet dhe qytetarët në rrjetet sociale parashtrojnë edhe pyetje apo i bën Kasami asfaltin prej kartoni apo çka ndodh me këta rrugë që prishen menjëher.

 

“Shikoni TS, dje e asfaltoi sot u prish, ra edhe ki shanki, ne një rrugë e kishin asflatuar edhe shankin për ujrat atmosferik, a i bën prej kartoni këta rrugë apo çka. Vijat e bardha në mbrëmje i bën në mëngjes fshihen nga dielli” thotë për TS qytetari që i ka dërguar edhe fotografitë.

 

Ndryshe Kasami mbrëmë në Facebook promovoi një rrugë tjetër që nuk tregon ku gjendet. ts

Nje foto e huazuar nga rrjetet sociale:

rruget

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>