Edhe përgjegjësi tjetër kryesor, Sasho Mijallkov (ish-drejtori i DSK-së) “zhduket” , është në arrati…

MijallkovSasho Mijallkov (ish-drejtori i DSK-së) “zhduket” , është në arrati, pas vendimit të gjykatës për arrest shtëpiak.

Prokuroria Themelore Publike për ndjekjen e krimit të organizuar dhe korrupsionit, dje dorëzoi propozimin për përcaktimin e masës së arrestimit në Gjykatën Themelore Penale në Shkup ndaj Sasho Mijallkov (ish-drejtori i DSK-së), i akuzuar në lëndën të njohur si rasti “Shënjestra-Fortesa”, për shkak të dyshimit për arratisje të mundshme, kumtoi Gjykata Themelore Penale në Shkup.

Mijallkov sipas informacioneve për herë të fundit është parë dje rreth orës 14.00 në kafenenë “Distrikt” e cila gjendet në kuadër të hotelit “Meriot” në qendër të Shkupit, që është në bashkëpronësi të djalit të Mijallkovit, Jordan Mijallkov.

Edhe avokati i Mijallkovit, Lupço Shvrgovski nuk e din vendndodhjen e tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>