Gastronomia do të punojnë deri në ora 21:00

Qeveria miratoi masat e reja për të parandaluar përhapjen e koronavirusit:
Objektet e hotelerisë do të punojnë deri në orën 21:00, me përjashtim të furnizimit si dhe shitjes me porosi.
Ky vendim vlen edhe për objektet hotelerike tek pompat e karburantit, por nuk vlen për objektet hotelerike në aeroportet TAV në Shkup dhe Ohër.
Qeveria vendosi për të ndaluar grupimin e më shumë se 4 personave në hapësirën publike pas orës 21:00.
Qeveria sot miratoi një rekomandim për të gjithë qytetarët vendas dhe të huaj në territorin e Maqedonisë Veriore, pas orës 21:00 të mos lëvizin në hapësirën publike nëse nuk kanë nevoja të rëndësishme dhe të nevojshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>