Gjatë 24 orëve të fundit kemi 2 viktima dhe 41 të infektuar me Covid-19

qeveria e rmvMinistria e shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit prej 728 testeve rekorde, kemi 41 raste të reja me covid19 dhe fatkeqësisht 2 pacient të vdekur.

17 në Shkup, nga 8 në Kumanovë dhe Prilep, 4 në Tetovë, 2 në Veles dhe nga 1 në Strugë dhe Manastir. Numri i përgjithshëm shkon në 1367.

Një pacient 36-vjeçar nga Gradeci i Gostivarit vdiq në Klinikën e Sëmundjeve Infektive në Shkup, nuk kishte sëmundje të tjera përveç mbipeshës, por fotografia e tij klinike ishte e rëndë. Një pacient nga Shkupi që ishte 25 vjeçar pacienti kishte sindromën Daun.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>