Gjithë Shkupi do të mbushet me kryqa

sloboden-pecatGjithë Shkupi do t’i ngjajë Butelit dhe se kryqa do të vendosen edhe në lagjet Gjorçe Petrov, Katllanovë, Aerodrom dhe pjesa tjera në dalje të kryeqytetit, informon INA.

Këtë e shkruan sot gazeta “Sloboden Pecat” duke alarmuar tensione dhe probleme që po nxiten nga politika.

Nga ana tjetër, nuk përjashtohet edhe vendosja e simboleve të tjera nga ana e komunave rurale shqiptare që gjithashtu gjenden në periferi të Shkupit. (INA)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>