HABER TURK: KUJDES NGA MËSIMET E SEKTEVE “VEHABISTE – SALAFISTE” NË MAQEDONI!

VIDEO: HABER TURK: KUJDES NGA MËSIMET E SEKTEVE “VEHABISTE – SALAFISTE” NË MAQEDONI!

 

HABER TURK alarmon për rrezikun nga propaganda vehabiste-salafiste, … ata ishin dhe janë në Ballkan, konkretisht në Maqedoni!

Tentuan në Bosnje, por po të mos ishte Alija Izetbegoviqi gjithçka do kishte përfunduar atje, gjithçka do kishin shkatërruar, nuk do kishte mundësi të shpëtohet Bosnja.

Kudo që shkojnë, ata ngatërrojnë, bëjnë rrëmujë!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>