Hiqet grafa etnike nga certifikata e lindjes, martesës dhe vdekjes!

izvod mkDerisa partitë shqiptare “zgjedhin” presidentin e shtetit, “Levica” hoqi nga grafa përkatësinë shqiptare nga certifikata e lindjes, martesës dhe vdekjes!

 

Derisa partitë shqiptare “zgjedhin” presidentin e shtetit, me iniciativën e Partisë satelit “Levica” – partneri i ardhshëm i koalicionit të opozitës shqiptare, pas vendosjes së kryqit në Bregun e diellit, ia doli që nëpërmjet të Gjykatës kushtetuese ta heq grafën e përkatësisë etnike nga Certifikata e lindjes, e martesës dhe e vdekjes, që do të thotë se në të ardhmen tek certifikatat nuk do të figurojë më përkatësia nacionale shqiptarë, por vetëm shtetësia maqedonase.

 

Antagonizmi

Kemi akademikë me prejardhje shqiptar, kemi një enciklopedi antishqiptare e cila është në fuqi dhe në qarkullim!

Kemi gjykatës me prejardhje shqiptare, kemi vendime në dëm të shqiptarëve!

Kishim dhe kemi Ministrinë e arsimit, kemi nxënës shqiptarë që s’kanë të drejtë mësimi në gjuhën amtare në vendlindjen e tyre!

Kemi bashkësi islame, hoxhallarë (soysus), misionarë që mbrojnë interesat e huaja, dhe sulmojnë identitetin kombëtar, flamurin tonë kombëtar, figurat tona kombëtare, në vend që të mbrojnë interesat e besimtarëve shqiptarë, kemi vetëm tek-tuk ndonjë hoxhë, që përpiqet të mbrojë interesat e besimtarëve shqiptarë.

Si duket, me moton Avash-Avash, Step by Step, në bashkëpunim me sektet islamike antishqiptare, si psh. vehabistët-salafistët qëllimi është, që të hiqet ndjenja kombëtare tek shqiptarët dhe të arrihet deri te pika ata (shqiptarët) veten e tyre ta ndjejnë dhe deklarojnë si “komb myslimanë” dhe qytetarë të Republikës së Maqedonisë së veriut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>