KE-ja rekomandoi të fillohen bisedimet për anëtarësim në BE për Maqedoninë

Flamuri BEKomisioni Evropian deklaroi sot se në raportimet e sivjetshme për Maqedoninë dhe Shqipërinë, rekomandon bisedimet për anëtarësim në Bashkimin Evropian.

“Vendimi është në dorën e Këshillit Evropian. Në e mbaruam punën tonë”, thotë Zëdhënësi i Komisionit.

Të martën javën tjetër është paraparë që Këshilli i BE-së të rishikojë çështjen në seancë në Luksemburg. Pritet që atëherë të vendosin se a do nis BE-ja bisedime të reja./Telegrafi/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>