Z. Afrim Ibrahimi Fanda: “Komuna e Tetovës nuk është e varfër, por e vjedhur”


Familjar, Miq, Shokë e Dashamirë të së drejtës dhe vlerave qytetëruese e humane, ju lutemi që këtë video mesazh ta shpërndani sa më tepër.

✅18

“Komuna e Tetovës nuk është e varfër, por e vjedhur”

#VOTO18 #LSHD #KomunaeTetoves #zgjedhjelokale #18

Ja edhe disa nga intervistat dhe shkrimet e z. Afrim Fandës:

Pse refuzova TV Telma – debatin me kandidatët e tjerë për kryetarë komune të Tetovës

Pse duhet të votoni për Afrim Ibrahimin – Fanda për kryetar të Tetovës? – Intervistë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>