“Magjar Telekom”, Prokuroria Themelore nuk i’a dorëzon dosjen Prokurorisë Speciale

 

gjygji shkupProkuroria Themelore Publike në Shkup nuk ia dorëzon Prokurorisë Publike lëndën “Magjar Telekom”, por edhe një lëndë tjetër.

Kjo Prokurori po mban peng këto dosje, duke kërkuar nga Këshilli i Prokurorëve Publik se rasti korruptiv dhe kriminal “Magjar Telekom” a bie mbi kompetencat e Prokurorisë Speciale dhe se a del nga përmbajtja e bisedave të përgjuara.  Prokuroria Themelore Publike përmes një letre publike ka sqaruar se qëndrimin e saj për mosdorëzimin e këtyre lëndëve. (INA)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>